+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maarssen.
Laad meer vacatures

Chauffeur C Maarssen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Stap in de wereld van transport en logistiek met deze kans als chauffeur C. Je gaat aan de slag bij een toonaangevend bedrijf in de food en non-food sector. Je rijdt met een goede bakwagen en krijgt ondersteuning van een bijrijder. Geniet van vrijheid en verantwoordelijkheid tijdens je ritten. Er zijn mogelijkheden voor zowel parttime als fulltime werken. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Stap in de wereld van onze gewaardeerde opdrachtgever, een vooraanstaand bedrijf in food en non-food producten met maar liefst zeventien vestigingen in heel Nederland en een vloot van driehonderd vrachtwagens. Ze zijn op zoek naar een enthousiaste en energieke chauffeur C in de regio Maarssen.

Als chauffeur C begint jouw werkdag met een heerlijke kop koffie. Je bent actief van maandag tot en met vrijdag en af en toe op zaterdag, met starttijden tussen 05:00 en 07:00 uur, en je werkt gemiddeld negen uur per dag. Je laadt je vrachtwagen en vervolgens lever je de goederen af bij vijf tot acht klanten. Tijdens de rit is er zelfs een pauzemoment waar je kunt genieten van je lunch, of gezellig bij de klant.

De producten worden vervoerd op handige rolcontainers. Na het bevoorraden van alle klanten, keer je terug naar de standplaats en eindigt je werkdag als chauffeur C, meestal rond 14:00 uur. Wat geweldig is, is de mate van vrijheid die je hebt tijdens je rit, gecombineerd met de verantwoordelijkheid die je draagt. Tijdens het rijden krijg je ondersteuning van een bijrijder voor de fysiek zware taken. Of je nu op zoek bent naar een parttime of fulltime baan, jouw rooster is bespreekbaar.

Ben jij de gedreven chauffeur C die we zoeken? Heb je al een C-rijbewijs en ben je op zoek naar een vaste baan waarbij je uiteindelijk in dienst treedt bij onze opdrachtgever? Aarzel niet en stuur je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel ons op 030 307 6000. Jouw nieuwe avontuur begint hier!


Functie eisen
  • In bezit van rijbewijs C
  • Je hebt een geldige Code 95
  • Je beschikt over een geldige bestuurderskaart
  • Je bent fysiek in orde en bereid je mouwen op te stropen
  • je kan op eigen vervoer naar locatie komen met de fiets, scooter of auto
Arbeidsvoorwaarden
  • Betaling conform Gil CAO.
  • Salaris per week tussen de €800 en €1000 euro bruto afhankelijk van jouw gewerkte uren.
  • Stabiele werktijden met routes binnen Nederland
  • Je krijgt goed materiaal om mee te werken en een goede bakwagen
  • Een professionele werkomgeving met ervaren vrachtwagenchauffeurs en met genoeg doorgroeimogelijkheden
  • Een goede en gezellige werksfeer met veel vrijheid
  • Zicht op een vaste baan
IQ Select als werkgever

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in