+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maarssen.
Laad meer vacatures

Junior RPA/AI Developer & Consultant Maarssen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

The Public Network

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.800 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Stap in de wereld van Robotic Process Automation (RPA) en Artificial Intelligence (AI) als Junior RPA Developer & Consultant. Ontwikkel digitale assistenten, identificeer RPA-mogelijkheden bij klanten en draag bij aan procesoptimalisatie. Dit traineeship biedt een unieke kans om je technische en communicatieve vaardigheden te verbeteren, inclusief een uitgebreid persoonlijk leiderschapsprogramma. Ontdek en ontwikkel jezelf in een stimulerende, informele omgeving. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Heb je onlangs je studie in de richting van bijvoorbeeld Artificial Intelligence, Data Science of iets wat in lijn ligt met deze studies afgerond? Wil jij je technische of juist communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Lees dan snel verder en laat ons je meenemen in de functie van Junior RPA Developer & Consultant!

Wat ga je doen?
The Public Network (TPN) biedt in samenwerking met onze partner MvR Digital Workforce (DW) jou de mogelijkheid een toetreden te maken in de wereld van RPA oftewel Robotic Process Automation. MvR DW is de kennishouder op het gebied van RPA en bijkomende technologieën zoals Artificial Intelligence.
Binnen MvR DW worden ontwikkelingen in de tech-wereld op de voet gevolgd om hierop in te spelen. Hiermee wordt er advies gegeven aan verschillende klanten zoals gemeentes, overheidsinstellingen en multinationals. Het doel is om de klant te voorzien van oplossingen en adviezen omtrent technologie om zo procesoptimalisatie te realiseren.
Hierbij kun je dus denken aan taken zoals het identificeren van RPA-mogelijkheden bij klanten en het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van digitale assistenten met UiPath. Je test, valideert en monitort de RPA-processen, biedt ondersteuning aan de eindgebruikers, en zult de ontwikkelingen binnen RPA en AI bijhouden om zo jouw eigen kennis en vaardigheden evenals de oplossingen voor onze klanten te blijven bevorderen.
Binnen dit traineeship komen dus de passie voor technologie, procesoptimalisering en maatschappelijke betrokkenheid geheel samen.

Het traineeship.
Bij The Public Network helpen we je stap voor stap om het vak van RPA Developer eigen te maken. Ons traineeship begint met een vijf weken durende UiPath-training, waarin je leert hoe UiPath werkt en hoe je digitale assistenten kunt ontwikkelen. Maar dit is niet alles, want wij hechten veel waarde aan jouw persoonlijke leiderschap. Wij nemen je graag mee in de opbouw van het traineeship!

Binnen ons traineeship staan de volgende drie leerlijnen centraal:

Vakinhoudelijke onderdeel: dit onderdeel zal bestaan uit het leren kennen van de expertises Uipath en RPA. Hiernaast zullen ook Scrum, LEAN en andere belangrijke werkwijzen en skills aan bod komen gedurende het traject.

Professionele onderdeel: binnen dit onderdeel leggen we de nadruk op het ontwikkelen van essentiële vaardigheden die jou gaan helpen in jouw rol als consultant. Denk hierbij aan vaardigheden zoals integriteit, advies- en communicatievaardigheden en expertise in verandermanagement - kies hierin zelf de onderwerpen die jou aanspreken en groei in de richting die het beste bij jou past.

Persoonlijk Leiderschapsprogramma: Tot slot is er jouw eigen ontwikkeling. Dit is naar onze mening de kern van het traineeship. In de eerste anderhalf jaar van je dienstverband begeleidt een coach je bij persoonlijk leiderschap. Ieder persoon is uniek en vraagt om specifieke aandacht, vandaar de focus op individuele begeleiding. Jouw coach en mede deelnemers ondersteunen je bij het ontdekken van jezelf gedurende dit traject door middel van o.a; theoretische en praktijkgerichte opdrachten, twee-daagse met overnachting en intervisie sessies. Jij gaat jouw uitdagingen, leerdoelen en valkuilen verkennen en jouw persoonlijke kwaliteiten leren inzetten. Persoonlijk leiderschap draagt niet alleen bij aan het versterken van jouw positie als consultant, maar ook aan je verdere carrière en leven.

Na het traineeship?

YES! Het traineeship is succesvol afgerond, maar hoe nu verder?

Na 12 maanden in het traineeship zul je zelfstandig jouw klantenportefeuille beheren of deel uitmaken van een groter RPA-team bij onze klanten. En zul je bezig blijven met het verfijnen van jouw consultancy vaardigheden. Na het tweede jaar zal je je specialiseren als Intelligent Process Automation (IPA) Consultant in één of meerdere onderdelen van het vakgebied. Als wij weten wat jouw wensen, behoeftes en kwaliteiten zijn binnen het vakgebied, gaan wij op zoek naar een opdracht die perfect past bij jou.

Wat krijg je ervoor terug?
  • Een bruto startsalaris van € 3000 op basis van 40 uur;
  • Een programma voor persoonlijk leiderschap als fundering voor jouw verdere leven;
  • Een opleiding tot RPA Developer inclusief alle vereiste certificaten;
  • Jij bepaalt waar en hoe je werkt, binnen de grenzen van de opdracht;
  • 25 welverdiende vakantiedagen met de mogelijkheid voor 13 extra verlofdagen per jaar;
  • Kostenvrij reizen met een NS-Business kaart en kilometervergoeding;
  • Individuele begeleiding met een ervaren coach om je persoonlijke ambities te verwezenlijken;
  • Een laptop en telefoon;
  • De kans om snel te groeien, afgestemd op jouw ambities en wensen;
  • Een stimulerende leer- en werkplek waar de mogelijkheid tot leren nooit stopt;
  • Een toegankelijke en informele werkplek waar jij volledig jezelf mag zijn.


Gevraagd

Hoe kom je in aanmerking voor ons traineeship?
  • Je hebt affiniteit met techniek en de ontwikkelingen hierin;
  • Je hebt een Bachelor- of WO-opleiding afgerond;
  • Je hebt de ambitie om te groeien en hecht waarde aan persoonlijke ontwikkeling;
  • Je bezit goede communicatieve vaardigheden zoals het makkelijk aanknopen van een gesprek, goed kunnen luisteren naar anderen en het durven stellen van vragen op basis van de conversatie;
  • Je hebt een teamspelers mentaliteit gecombineerd met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.


Salaris

€ 2.800 - € 3.000 p/m
Na het traineeship kun je weer omhoog in salaris!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in