+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

HR Adviseur - Zorgorganisatie - Regio Utrecht (28-40 uur) Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Page Personnel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 28 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.600 - € 4.916 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als ervaren HR Adviseur krijg je de unieke kans om binnen een data-gedreven zorgorganisatie een sleutelrol te vervullen. Je werkt aan een breed scala van HR-thema's met toegang tot uitgebreide data, waardoor je zelfstandig de focus en expertise kunt bepalen. Geniet van flexibele werktijden, de mogelijkheid tot thuiswerken, en gratis parkeergelegenheid. Deze rol biedt een omgeving waar je bijdraagt aan zowel de dagelijkse operatie als lange termijn HR-doelen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als HR Adviseur bij deze zorgorganisatie ben je een sleutelfiguur wanneer het gaat om het aantrekken, behouden, ontwikkelen en de groei van het personeelsbestand. Je krijgt de vrijheid, data en assistentie om samen met lijnmanagers projecten op te starten en verbeteringen te implementeren. Wat je daar voor nodig hebt en hoe je dat doet is in deze vacature te vinden.

Omschrijving

Als ervaren HR Adviseur krijg je de kans om een sleutelrol te spelen binnen een organisatie die data hoog in het vaandel draagt. Jouw werkterrein beslaat het brede spectrum van HR-thema's binnen jouw toegewezen regio. Met toegang tot uitgebreide data en informatie, heb je het vermogen om zelfstandig te identificeren waar jouw focus en expertise op elk gegeven moment het meest benodigd zijn. Je werkt nauw samen met de HR Directeur voor overleg op hoofdlijnen en onderhoudt een directe lijn met de lijnmanagers, om zo de vinger aan de pols te houden binnen de organisatie.

Een significant deel van je rol omvat het leiden van projecten, waarbij je initiatief toont en verantwoordelijkheid neemt voor het behalen en evalueren van uitmuntende resultaten, ter voorbereiding op verdere implementatie. In de komende periode zal er speciale aandacht uitgaan naar het bevorderen van instroom en doorstroom van personeel, gezien de uitstroom over het algemeen een natuurlijk verloop heeft en hierbij minder complexe uitdagingen worden voorzien.

Daarnaast ben je het directe aanspreekpunt voor het management, wat je in staat stelt operationeel goed geïnformeerd te zijn en tijdig te reageren op signalen. Deze positie stelt je in staat om proactief en doeltreffend te handelen binnen de dynamische omgeving van de organisatie, waarbij je een cruciale bijdrage levert aan zowel de dagelijkse operatie als de lange termijn doelstellingen van het HR-beleid.

Aanbod

Als jij na twee gesprekken net zo enthousiast bent als je nieuwe collega’s, dan gaan we direct over naar een aantrekkelijk aanbod. Je treedt direct in dienst bij de werkgever. Dit fulltime contract (40 uur per week) omvat de volgende elementen:
  • Een jaarsalaris tussen de €42.200 en €59.000. Dit staat gelijk aan de €3.600 -€4.916 per maand.
  • 8% vakantiegeld boven op je jaarlijkse salaris en eindejaarsuitkering.
  • 29 vakantiedagen om van je welverdiende rust te genieten.
  • Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.
  • Een functie waarbij je aan veel verschillende projecten kan werken.
  • Flexibele werktijden en mogelijkheid om thuis te werken.
  • Gratis parkeergelegenheid direct bij het kantoor.
  • Basis en aanvullende pensioenregeling.
  • Een werksfeer waar je elke dag met plezier naartoe gaat.
  • Een stabiele sector waarbij de markt continue aan het groeien is.
  • Een stabiele werkgever waar je op lange termijn kunt bouwen aan je carrière.
Voor vragen over deze procedure kun je terecht bij Thomas Jackson, Manager bij Page Personnel Sales en Business Support. Na het versturen van je LinkedIn-profiel of cv kun je contact opnemen via telefoon of Whatsapp op 06.1220.1459.

Gevraagd

Voor de rol van HR Adviseur in deze gedreven en vooruitstrevende organisatie zijn we op zoek naar een professional met een stevige achtergrond in HR-adviesrollen. Of je nu ervaring hebt opgedaan als Senior HR Medewerker, HR Business Partner, of in een vergelijkbare positie, jouw vermogen om projecten te leiden en je adviezen met harde data te staven maakt jou de ideale kandidaat voor ons team.

In deze functie ben je niet alleen een sleutelspeler bij het aansturen van projecten rondom personeelsstromen maar ook een vertrouwde adviseur voor ons management. Jouw analytische blik en proactieve houding helpen je om tijdig te reageren op de behoeften van de organisatie, waarbij je altijd streeft naar het beste resultaat.

We zijn op zoek naar iemand wiens persoonlijkheidsprofiel overeenkomt met het blauw-rode segment binnen het DISC model: iemand die zowel bedachtzaam en analytisch is als assertief en resultaatgericht. Jouw werkdagen zijn flexibel in te delen binnen een bereik van 28-40 uur per week, met de mogelijkheid tot thuiswerken en flexibele werktijden, waardoor je de vrijheid hebt om je rol zowel op kantoor als op afstand te vervullen.

Bedrijfsomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is een vooraanstaande Nederlandse zorginstelling die zich richt op het bieden van gespecialiseerde zorg door het hele land. Met in totaal 12 locaties, voornamelijk klinieken, verspreid over Nederland, richt jij je voornamelijk op de regio Utrecht en een bijzondere locatie in Amsterdam. Bij deze organisatie zijn ongeveer 650 medewerkers betrokken, waarvan 400 in vaste dienst en 300 op flexibele basis. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving met een breed spectrum aan expertise en ervaringen.
Bijzonder is dat ongeveer 30 van deze collega’s hun thuisbasis hebben op het hoofdkantoor in Utrecht, wat een knusse en persoonlijke werksfeer creëert waar iedereen elkaar kent. Het HR-team, waar jij deel van uit gaat maken, heeft een leeftijdsspectrum van 30 tot 40 jaar en bestaat uit 6 collega’s, waaronder een directeur, een business partner, twee adviseurs, en drie medewerkers.
Jouw hoofdwerkplek bevindt zich in Utrecht, in een kantoor dat recentelijk een make-over heeft gehad. Een van je collega's, die tevens een talent heeft voor interieurdesign, heeft ervoor gezorgd dat het kantoor er tiptop uitziet, met genoeg ruimte voor zowel samenwerking als individuele concentratie. Daarnaast is het kantoor uitstekend bereikbaar met de auto en kun je er gratis voor de deur parkeren. Dit maakt het een ideale plek om elke dag met plezier naartoe te gaan en samen met je team de beste zorg te ondersteunen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in