+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.
Laad meer vacatures

HR-adviseur Detacheren Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.255 - € 5.437 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Als HR-adviseur ondersteun je binnen- en buitendienst adviseurs, zodat zij de jongeren in de sector transport & logistiek goed te begeleiden. Jij helpt collega’s wanneer ze vastlopen in de wereld van detacheren, cao's en inlenersbeloningen. Met jouw resultaatgerichtheid, hart voor de doelgroep en ‘blauwe bril’ (oftewel: alles met grote zorgvuldigheid!), maak jij absoluut een succes van deze rol. Je krijgt alle ruimte om thuis én flexibel te werken, een mooi salaris van € 3.255,00 tot € 5.437,00, en 29 vakantiedagen. Kom maatschappelijke impact maken!

Dit ga je doen

Bij STL detacheren we zo'n 1.500 leerlingen. Zij worden allemaal goed ondersteund, begeleid en gecoacht door 34 binnen- en buitendienstadviseurs. Omdat onze adviseurs soms kunnen struikelen over de ingewikkelde wereld van detacheren, (ABU) cao's en inlenersbeloningen, kom jij in actie met jouw expertise en voorziet hen van advies. Dat doe je gevraagd en ongevraagd. Soms zie je de dingen nu eenmaal wat makkelijker van een afstand. Je brengt jouw inzichten en feedback hartelijk, concreet én praktisch. Zo ziet jouw baan in grote lijnen eruit:

·      Je adviseert zo’n 34 binnen- en buitendienstadviseurs op strategisch vlak en ontwikkelt en beheert beleid

·      Je vergroot de relevante kennis van je collega’s op het gebied van goed werkgeverschap, beloning en beleid, bijvoorbeeld door middel van nieuwsbrieven en het geven van workshops

·      Je bouwt mee aan goed werkgever- en werknemerschap

·      Je configureert het verloningssysteem op basis van een grote diversiteit aan soms zeer complexe beloningsregelingen

Wat zegt jouw collega?

‘“Het is leuk om mee te denken in de begeleiding van de jonge BBL-leerlingen. Zij zijn de toekomst van morgen en het is belangrijk dat we hen goed begeleiden. Geen dag is hetzelfde en het is een interessante doelgroep om mee te werken.”

Werken bij STL

STL is opgericht door sociale partners in de sector transport en logistiek en voorziet in de collectieve behoefte van de sector. Door te zorgen voor voldoende kwalitatieve instroom en duurzame inzetbaarheid van vakbekwaam personeel. Zo ondersteunen we werkgevers op het gebied van personeel en organisatie. Daarnaast kunnen werknemers bij ons terecht voor informatie en ondersteuning bij hun loopbaan in de sector — van leerling tot pensioen. STL zorgt ervoor dat de arbeidsmarkt in de sector in balans is en dat werknemers veilig, gezond en trots hun werk kunnen doen.

Je werkt veel samen met Diana. Zij is jouw directe collega en samen zorgen jullie voor een soepele samenwerking. Diana pakt de uitvoerende kant voor haar rekening, jij de beleids- en de strategische kant. Samen werken jullie veel met Gabby, Peter en Agnes, de managers van de verschillende afdelingen waar jullie voor werken.



Gevraagd

Jouw kracht

Vol op een vraagstuk duiken en álle kanten belichten? Dat is aan jou wel besteed! Verder neem je dit mee als HR-adviseur bij STL in Gouda:

·      Door jouw achtergrond in de uitzendwereld snap je hoe de driehoeksverhouding werkt (leerlingwerknemer – inlener – STL)

·      Tegengas, een luisterend oor en overtuigend, weldoordachte argumenten, jij bent een adviseur pur sang! Daardoor kunnen de buitendienstadviseurs en managers nog beter hun werk uitvoeren

·      Je hebt een signalerende functie vanuit de organisatie en je vertaalt de wet- en regelgeving in beleid. Er komen nogal wat wijzigingen aan. Maar dat wist jij misschien al wel?

·      Je maakt systemen makkelijk eigen!MySolution is het verloningssysteem waar je mee gaat werken. Je hoeft hier niet per se ervaring mee te hebben! 



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Jouw keuze

Als HR-adviseur bij STL in Gouda krijg jij een mooi pakket aan voorwaarden van ons, zodat jij je werk met plezier doet. En je natuurlijk gewaardeerd voelt.

·      Jaarcontract voor 36 tot 40 uur per week en uiteraard een goed maandsalaris: € 3.255,00 tot € 5.437,00 (op basis van 40 uur en afhankelijk van achtergrond en ervaring)

·      Flexibele baan, hybride werken (50/50) en baas over eigen agenda

·      29 vakantiedagen, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (6,85%) én thuiswerkplekvergoeding

·      Aantrekkelijke pensioenregeling (via ABP) met collectieve verzekeringen

·      Haal het beste uit jezelf haalt. Krijg verschillende mogelijkheden voor jouw ontwikkeling. Zo hebben we een online STL-academie en een opleidingsbudget

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in