+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

HR Adviseur bij RCN Vakantieparken Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RCN Vakantieparken

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.400 - € 4.100 p/m
  • Pensioenregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Kom werken als HR-adviseur bij een bekend vakantiepark! In deze rol werk je samen met het management van vakantieparken in verschillende landen. Je gaat aan de slag met verschillende HR-projecten, zoals het aannemen van nieuwe medewerkers en het verbeteren van het HR-beleid. Dit doe je in een internationale omgeving. Een unieke kans om jouw kennis en ervaring in te zetten! Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Word jij onze nieuwe HR-adviseur bij RCN Vakantieparken? Jij bent de strategische partner voor het management van onze parken in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Van recruitment tot verzuim en strategische planning, jij bent verantwoordelijk voor diverse HR-projecten en het doorontwikkelen van het HR-beleid. Kom bij ons team en breng jouw expertise naar een dynamische internationale omgeving!


Wat ga je doen?

Als Human Resources Adviseur bij RCN ben je de business partner voor managers op onze parken en het hoofdkantoor. Je denkt proactief mee over ontwikkelingen op het park en anticipeert op HR-gerelateerde vraagstukken. Met regelmatige bezoeken aan de parken in Nederland, Frankrijk en Duitsland ben je nauw betrokken bij de gang van zaken op de parken, waardoor jij weet wat er speelt op HR-vlak. Zo kan je een goede uitvoering van het HR-beleid bewaken.

Je ondersteunt en adviseert managers bij de toepassing van HR-beleid en complexe casuïstiek. Binnen het HR-team ben jij op strategisch gebied verantwoordelijk voor RCN-brede recruitmentactiviteiten en bied je ondersteuning bij de werving en selectie van managementrollen.

Het bewaken van de uitvoering van de Wet Verbetering Poortwachter en het adviseren bij verzuimdossiers behoren ook tot je takenpakket. Bovendien neem je de leiding over diverse HR-projecten, bijvoorbeeld het doorontwikkelen van HR-beleid, recruitment, opleiding en training, verzuim en vitaliteit, functiewaardering en strategische personeelsplanning.

Als data-driven HR Advisor analyseer je HR-gerelateerde data en presenteer je de bevindingen aan de directie, parkmanagers en andere stakeholders. Affiniteit met internationaal werken is essentieel, aangezien advies aan de parken in Frankrijk en Duitsland ook bij je takenpakket horen.

Wie zijn wij?

Onze HR-afdeling bevindt zich op het RCN Hoofdkantoor in Leusden: goed bereikbaar én lekker buiten in de natuur! Werken in vakantiesfeer geldt dus ook hier. Vanaf het hoofdkantoor werken de afdelingen Finance, Marketing, ICT, HR, Operations en het Contact Center. Samen vormen we een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers. Met jou als toevoeging bestaat ons HR-team uit 2 HR-adviseurs, 2 HR-officers, een functioneel beheerder en een HR-manager. Jij werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor, af en toe vanuit huis en je bent veel op de parken te vinden. 

RCN beschikt over achttien vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur. En RCN is meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en de steun die wij bieden aan projecten voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Wat vragen wij?
  • Een afgeronde bachelor of master opleiding, bij voorkeur richting HRM.
  • Minimaal 3 jaar ervaring als HR Adviseur, inclusief ervaring met projectmatig werken.
  • Jij hebt een eigen auto en rijbewijs, en vindt het leuk om een flexibele werkplek te hebben.
  • Beschikbaarheid van 32-38 uur per week.
  • Je bent initiatiefrijk, verbindend en resultaatgericht.
  • Beheersing van de Franse of Duitse taal is een pré.
  • Jij hebt een enorme dosis enthousiasme die bijdraagt aan jouw en ons werkplezier!
Wat bieden wij jou?

Werken als HR Adviseur bij RCN Vakantieparken is goed voor:

  • Je portemonnee. Je arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie en je salaris ligt, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, tussen €3.400 en €4.100 per maand + 8% vakantiegeld (op basis van 38 uur per week).
  • Inspraak. Er is veel ruimte voor eigen/nieuwe ideeën en initiatieven.
  • De toekomst. We bieden een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Jouw ontwikkeling. Een omgeving waarin ruimte is voor ontwikkeling, begeleiding en training.
  • Stabiliteit. Je begint met een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar. Bij wederzijdse tevredenheid ligt er een vast contract in het vooruitzicht.
  • Personeelskortingen en -uitjes. Denk aan borrels, teamuitjes en korting op vakantiehuisjes en horeca.
  • Een ander. RCN besteedt haar winstuitkering aan mensen die dit extra kunnen gebruiken. Hier draag jij dus aan bij. 

Ben jij klaar voor een uitdagende en dynamische rol binnen een internationale organisatie? Dan horen we graag snel van je!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in