+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

HR Adviseur, parttime in Kunst-en cultuurbranche in Amersfoort Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Scholen in de Kunst

Gevraagd

  • 18 - 24 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.241 - € 4.809 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Als HR Adviseur bij Scholen in de Kunst maak je deel uit van een team dat zich inzet voor een inclusieve werkomgeving waar medewerkers kunnen floreren. Je draagt bij aan het strategisch succes door de implementatie van personeelsbeleid. Als verbindende schakel adviseer je managers en medewerkers, en speel je een sleutelrol in communicatie en analyses. Je zorgt voor een efficiënte HR-administratie en werkt nauw samen met collega's. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Scholen in de Kunst dé drijvende kracht voor cultuur- en kunsteducatie in de regio Amersfoort, werkzaam vanuit vier locaties in de gemeenten Amersfoort en Leusden. Onze organisatie omvat diverse domeinen met elk een eigen krachtig programma: NEOS Cultuuronderwijs, Kunsteducatie en Talentontwikkeling, Cultuurparticipatie en Culturele Dienstverlening. Lees meer op onze website.

Het team P&O is als staffunctie een essentieel onderdeel van Scholen in de Kunst. De missie van het team is het creëren van een stimulerende en inclusieve werkomgeving waarin alle medewerkers kunnen floreren. We streven naar een omgeving waarin individuen worden aangemoedigd hun volledige potentieel te benutten, persoonlijk en professioneel te groeien, en zich verbonden voelen met het bredere doel van de organisatie.

Dat maakt dat dit team een belangrijke spil is binnen Scholen in de Kunst. Het kleine team bestaat naast jou uit de Manager P&O en de managementassistent die de HR administratieve ondersteuning voor haar rekening neemt. De functie van HR adviseur betreft een uitdagende rol met veel afwisseling, fijne collega’s en een prettige werksfeer.

WAT GA JE DOEN?
  • Bijdragen aan het strategische succes: Als HR adviseur speel je een cruciale rol bij de uitwerking en implementatie van de doelen en thema’s uit het strategische personeelsbeleidsplan. Je werkt hierbij samen met collega’s aan diverse HR onderwerpen en projecten, waarbij jij ook in voorkomende gevallen de projectleider bent.
  • Professionele advisering; Als verbindende schakel binnen de organisatie ben jij de adviseur en sparringpartner voor managers en teamleiders. Ook fungeer je als vraagbaak voor medewerkers, of het nu gaat om CAO, personele regelingen of persoonlijke situaties zoals ziekte en verlof.
  • Communiceren en analyseren; Jij speelt een sleutelrol in de interne communicatie om draagvlak voor beleid en regelingen te versterken. Door het analyseren van ontwikkelingen, het opstellen van ken- en stuurgetallen, en het leveren van sturingsinformatie aan het managementteam, draag je bij aan doordachte besluitvorming.
  • Zorgen voor een efficiënte HR administratie en processen; Je draagt zorg voor een correcte personeelsadministratie van alle arbeidsrelaties binnen de organisatie, dus zowel voor medewerkers in loondienst als zzp'ers en vrijwilligers. Je bent nauw betrokken bij het efficiënt uitvoeren van HR-processen en procedures, waarbij je een actieve rol speelt in het verbeteren en optimaliseren van deze processen. Daarnaast ben jij degene die de Arbowetgeving en Wet poortwachter in de praktijk brengt.
  • Samenwerken: Je werkt samen binnen het team P&O en stemt het beleid en projecten met elkaar af, en je zoekt waar mogelijk samenwerking met managers, teamleiders en medewerkers.


Gevraagd

WIE ZOEKEN WIJ?
  • Een gedreven HR Professional: Je werkt al even in een HR functie en je bent misschien toe aan een nieuwe uitdaging (bijvoorbeeld van HR medewerker naar HR adviseur, of een breder werkveld) waarin je je vaardigheden verder kunt ontwikkelen. Heb je al veel ervaring? Uiteraard ben je dan ook van harte welkom.
  • Persoonlijkheid en vaardigheden: Je bent een positief, open en enthousiaste persoonlijkheid. Je hebt goede adviesvaardigheden en oog en oor voor wat speelt in de organisatie. Je beweegt je gemakkelijk tussen de verschillende soorten mensen in de organisatie.
  • Hands-on mentaliteit: Je bent organisatorisch sterk, daadkrachtig en besluitvaardig, je houdt van doorpakken en resultaten behalen. En je bent goed in procesmatig denken en handelen.
  • Inventief en creatief: Je bent altijd op zoek naar de beste oplossing voor iedereen.
  • En het liefst ook nog; Woon je in de regio Amersfoort, en/of heb je ook nog eens kennis van AFAS, dan heb je een streepje voor.


Aanbod

WAT BIEDEN WE JE
  • Een fijne werkplek: In een kunst- en culturele omgeving met prachtige locaties (het inspirerende Eemhuis in Amersfoort) en een bevlogen team van professionals.
  • Flexibele werktijden: 18-24 (0,5 of 0,6 fte) uur per week, verdeeld over verschillende dagen en flexibele werktijden (en plaatsen) mogelijk. We hebben veel vakantiedagen, en je kunt tijdens schoolvakanties vrij zijn.
  • Contract: In eerste instantie een jaarcontract. Daarna zicht op verlenging of een vast contract.
  • Beloning: Conform de CAO Kunsteducatie (schaal 10, minimaal € 3.241,- en maximaal € 4.809,- bruto fulltime per maand). Inschaling afhankelijk van je werkervaring in het vak.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden: Inclusief eindejaarsuitkering (5%), een goed pensioen, fietsplan, bedrijfsfitnessregeling en korting op onze eigen cursussen.
  • Studiemogelijkheden: Een persoonlijk opleidingsbudget en onbeperkte toegang tot het online leerplatform van GoodHabitz.
DIVERS EN INCLUSIEF
Wij zijn een organisatie voor iedereen waar we de grootste variatie aan mensen omarmen. Variëteit ligt volgens ons ten grondslag aan creativiteit, inspiratie en innovatie. We representeren graag vanuit onze interne organisatie onze missie om zo toegankelijk en bereikbaar mogelijk te zijn voor zoveel mogelijk mensen. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit welke naam je draagt, waar je vandaan komt, hoe je eruit ziet of waar je in gelooft. We zijn er dus ook voor jou en je bent van harte welkom te solliciteren!

HOE KUN JE SOLLICITEREN?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annette van der Ham (manager P&O) via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Je kunt tot en met 10 april 2024 reageren met een CV en een motivatiebrief. Deze kun je sturen aan Annette van der Ham (manager P&O) via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
De eerste gespreksronde vindt plaats op donderdag 18 april.

Bekijk de gehele vacaturetekst op onze website:

Uren

18 - 24 uur
0,5 tot 0,6 fte in overleg te bepalen

Salaris

€ 3.241 - € 4.809 p/m
Inschaling afhankelijk van werkervaring
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in