+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maasdijk.
Laad meer vacatures

Inkoper Tuinbouw, 2700-3800, fulltime/parttime, 32-40 uur, Westland Maasdijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Iezie Werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.800 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Heb je interesse in de glastuinbouw en wil je alles leren over het inkopen van goederen voor deze sector? Dan is de functie van Inkoper Tuinbouw iets voor jou. Je wordt begeleid door een ervaren manager en leert hoe je de beste producten kiest tegen goede prijzen. Je wordt het aanspreekpunt voor klanten en zorgt dat alles op tijd en op de juiste plek is. Je werkt ook met internationale locaties. Dit is een kans om te groeien en veel te leren. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Heb je affiniteit met de glastuinbouw en maak je gemakkelijk contact? Kom je net van school of heb je al wat werkervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou als Inkoper Tuinbouw!

Wat ga jij doen?
In deze functie leer je alles over de inkoop van goederen binnen de glastuinbouw. Dit heeft betrekking op alles wat je nodig hebt om de lekkerste tomaatjes te kunnen telen, denk daarbij bijvoorbeeld aan een scherminstallatie, haken met touw of een complete belichtingsinstallatie. Om jou alles te leren word je begeleid door een ervaren inkoopmanager die jou alle kneepjes van het vak leert. Uiteindelijk word jij het aanspreekpunt voor jouw eigen klanten voor wie jij het gehele inkoopproces beheert.
In deze functie heb je dagelijks overleg met jouw klanten over hun wensen en behoeften. Je brengt alles in kaart en maakt daarbij een inschatting van de toekomstige vraag om zo een overschot of tekort te voorkomen. Met deze informatie ga jij aan de slag en zorg jij voor de juiste producten tegen de beste prijs en de beste leveringsvoorwaarden.

Verder doe je:
  • Je vergelijkt producten, prijzen en voorwaarden met elkaar en selecteert zo de beste leveranciers;
  • Bewaken van de afspraken van de verschillende leveranciers;
  • Beheren van de logistieke processen zodat alles tijdig van A naar B wordt gebracht op de verschillende locaties. Dit is niet alleen voor Nederland, want in Noord-Afrika zijn er ook locaties;
  • Contact onderhouden met de klanten en leveranciers.


Gevraagd

Wie ben jij?
Je bent gemotiveerd om alles te leren in de praktijk. Het opbouwen en beheren van relaties is een groot onderdeel en hierdoor is het belangrijk dat je een open houding hebt. Je communiceert gemakkelijk, bent niet verlegen en legt snel verbinding met anderen. Door jouw enthousiasme pak jij zaken proactief op. Je werkt gestructureerd en plannen en organiseren gaat jou gemakkelijk af. In dit kleine team van professionals heerst een goede sfeer en zijn de lijntjes kort dus een flinke dosis humor en gezelligheid zijn zeker welkom.

Heb je kennis van moderne glastuinbouw en/of de toeleveringsbedrijven binnen deze sector? Dan heb je zeker een streepje voor, maar dit is geen vereiste!

Aanbod

Dit zoek jij verder in een baan
  • Salaris tussen €2700,- en €3800,- gebaseerd op jouw kennis en ervaring;
  • 26 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld
  • Pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen
Over deze organisatie
Deze organisatie is het inkoop- en projectmanagementbureau voor de professionele glastuinbouw. Hun belangrijkste klanten behoren tot de grootste en meest vooruitstrevende glastuinbouwbedrijven ter wereld en bevinden zich zowel in het binnen- als buitenland met ca 450 Ha tomatenteelt onder glas. Vanuit het kantoor in Maasdijk verzorgt dit bedrijf het gehele inkoopproces van deze klanten en begeleiden we nieuwbouw- en vervangingsprojecten van A tot Z.
Dit kleine en hechte team bestaat uit ongeveer 10 collega's waar een gezellige en fijne sfeer hangt. Heb je ambitie en wil je het maximale uit jezelf halen, dan zit je hier zeker goed op je plek. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en door hun groei zijn er ook in de toekomst genoeg mogelijkheden. Regelmatig worden er leuke uitjes of borrels georganiseerd dus voor gezelligheid op je werk ben je hier aan het juiste adres.

Wie is Iezie Werkt?
Iezie Werkt brengt talent en bedrijven samen tot een passende match, waarbij de persoonlijkheid en bedrijfscultuur centraal staan. Via ons netwerk helpen wij jou aan een passende vaste baan (fulltime of parttime).
___
Vragen? Neem voor meer info contact op met Anna Nieburg via telefoon: 0174-405428 of via whatsapp: +31174405428
Bekijk de vacature ook op onze website:
!!! Indien er binnen 3 werkdagen geen contact met je is opgenomen, kan je er vanuit gaan dat jouw profiel onvoldoende aansluit op de vacature.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in