+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.

Procesoperator Vapro B chemisch Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Valento Jobs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.640 - € 3.428 p/m

Vacatureomschrijving

Binnen de afdeling worden industriële zepen, dispersies en harde harsen geproduceerd en vnl. uit voorraad geleverd. De hoofd-grondstof voor productie zijn natuurlijke harsen, die intercontinentaal worden aangeleverd. Deze hoofdgrondstoffen worden tijdens het productieproces gemodificeerd en/of versterkt in reactoren en hierna verwerkt in 1 van de continu installaties volgens specificaties.

De afdeling operations werkt met een 2-ploegensysteem. Proces operators werken in een vroege en late dienst. Operations heeft tevens ondersteuning van een dagdienst. De vroege en late diensten vallen onder de leiding van 2 shift supervisors, de dagdienst valt onder de leiding van de superintendent. De dagdienst operators en shift supervisors krijgen van de superintendent dagelijks hun opdrachten door. Zowel de proces opera-tors, de premelters als de verladers krijgen hierbij werkorders opgedragen. Voor operations worden de lopende actuele werkzaamheden ’s morgens bij de ochtendmeeting besproken over de afgelopen 24 uren. De ochtendmeeting wordt door de productiemanager voorgezeten. Zitting in de ochtendmeeting hebben de production technologist, PQC analist, manager maintenance & projects, superintendent en de shift supervisor van dienst. De afdeling operations werkt nauw samen met de maintenance afdeling en de PQC afdeling waarbij de productie continuïteit gegarandeerd moet worden.

Een 2e groot luik binnen de afdeling is de planning. Dit proces wordt aangestuurd door de superintendent. O.b.v. orders van de customer service desk in Kallo – België worden gegevens geanalyseerd en wordt bepaald welke intermediate materialen in Kallo en welke intermediate materialen in Maastricht geproduceerd moeten worden. De superintendent voert tevens een wekelijkse check uit op de voorraad van de grondstoffen en de bijhorende producten en geeft ook i.o.m. productiemanager opdrachten aan de technische dienst voor bepaalde herstelwerkzaamheden indien nodig. 

Positie in de organisatie

Rapporteert aan 

  • Shift supervisor (hiërarchisch)
  • Proces operator niveau 3 (vaktechnisch) 
Functiedoel

 Beheersen en uitvoeren van alle hoofdprocessen (reactoren, opslag en tussenbuffers) t.b.v. de verwerking van hars conform voor-schriften, specificaties en klanten wensen en o.b.v. eigen inzicht en kennis van de productieprocessen. 

€ 2640 – € 3428

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in