+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Senior / Medior front-end developer Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Result

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?
Sophie Huijskens
E: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Medior/Senior Front-end Developer

Onze klant, een snel groeiend bedrijf genaamd Energy Essentials, is op zoek naar gepassioneerde en getalenteerde mensen op het gebied van software ontwikkeling in de energiemarkt. Hun klantenkring bestaat onder meer uit energieleveranciers, handelspartijen en brokers. Met de snelle ontwikkelingen in de energiemarkt zijn er steeds meer slimme oplossingen nodig om vraag en aanbod beter op elkaar af te stemmen en complexe marktprocessen te faciliteren. Energy Essentials biedt deze oplossingen en ziet enorme mogelijkheden om verder te groeien in deze complexe markt. Ben jij de persoon die het team van specialisten kan aanvullen? Kom het team van Energy Essentials versterken!


Aanbod

Onze klant biedt een werkervaring die veel meer is dan alleen maar een baan. Het is een uitdagend avontuur dat werknemers in staat stelt hun expertise te ontdekken en te ontwikkelen. Je wordt medeverantwoordelijk voor het bouwen van een van de meest geavanceerde IT-platformen van de energiesector en werkt aan uitdagende projecten voor klanten. Je werkt samen met getalenteerde en gemotiveerde collega's en kunt dagelijks slimme oplossingen creëren met behulp van de allernieuwste technologie. Daarnaast krijg je voldoende opleidingsmogelijkheden naast een fulltime functie en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit is de perfecte kans om je creativiteit in te zetten in een open en informele bedrijfscultuur!


Wat wij vragen:

Energy Essentials biedt een fulltime positie (parttime eventueel mogelijk) in een open en informele omgeving met innovatieve projecten die voorop lopen in de markt. Er is veel ruimte voor zelfstandigheid en het inbrengen van creativiteit. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, waaronder een collectief pensioen, reiskostenvergoedingen en een leuke bonusregeling. Als je van uitdagingen houdt en wilt werken in een groeiende onderneming met een toffe sfeer, is dit de perfecte plek om te zijn. Solliciteer nu!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in