+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Was-en droogcoördinator 35 uur | 08.00-15.30 uur | wasserij voor persoonsgebonden wasgoed Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WASSERIJ JEKERKWARTIER

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 30 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als was- en droogcoördinator speel je een cruciale rol in het proces van wassen en drogen. Samen met je team werk je aan het wassen, drogen en klaarmaken van wasgoed voor klanten. Je zorgt dat alles goed loopt, van het sorteren van het wasgoed tot het schoonhouden van de machines. Je werkt op vaste tijden, van maandag tot vrijdag. Naast je belangrijke taken, help je ook de operationeel manager. Dit is een kans om deel uit te maken van een team en echt iets bij te dragen. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Als was-en droogcoördinator ben je met jouw collega’s van deze afdeling verantwoordelijk voor het was-en droogproces proces dat 20 uur per dag doorloopt. - Je controleert het wasgoed op materiaal en verdeelt het wasgoed individueel per klant over één of meerdere machines; - Je desinfecteert de wasmanden zodra het wasgoed gewassen wordt; - Je coördineert met je collega’s het was-en droogproces nauwkeurig; - Je zorgt ervoor dat de manden met schoon wasgoed gecategoriseerd worden; per locatie en afdeling in de schone ruimte- waar ze klaar staan voor jouw collega’s van de vouwafdeling; - De functie is van maandag t/m vrijdag van 08.00-15.30 uur. De machines en directe werkomgeving schoonhouden behoort ook tot jouw werkzaamheden. Verder assisteer je de operationeel manager. Je bent dus een belangrijke spil in het productieproces.

Gevraagd

Het werk van een was-en droogcoördinator betekent écht de handen uit de mouwen steken en gelukkig maar, want dat is goed voor de gezondheid! Je dient fysiek fit te zijn, bent leergierig en je moet het leuk vinden om een heel verantwoordelijke functie binnen het productieproces te hebben. Ondanks dat er geen klantcontact is, werk je in een gezellig team samen met anderen, waarin er hard gewerkt wordt met veel plezier. Je werkt in een professionele wasserij met professionele apparatuur en productiemiddelen en gekwalificeerde collega’s. Jij hebt als doel om echt een onderdeel hiervan te worden.

Aanbod

Wat bieden wij jou?
- Een goed salaris: € 17,00 bruto per uur; - Goede professionele en familiaire werksfeer in het familiebedrijf - Interne opleiding om uiteindelijk het werk goed onder de knie te hebben; - Je start met een jaarcontract, maar hebt de mogelijkheid om tussentijds een vast contract te krijgen; - Opleiding tot BHV’er; - Interne groeimogelijkheden tot teamleider; - Reiskosten en vakantiedagen conform de CAO Textielverzorging - Goede pensioenregeling via pensioenfonds MITT; - Personeelsborrels, Kerstpakket, leuke jaarlijkse attenties.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in