+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Vouwmedewerker 24 uur | 08.45-16.15 uur | wasserij voor persoonsgebonden wasgoed Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WASSERIJ JEKERKWARTIER

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.000 - € 2.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie vouw je kleding op een speciale manier, zodat het perfect is voor elke klant. Je leert hoe je dit moet doen als je begint. Je werkt op dinsdag, woensdag en zaterdag, of op maandag, donderdag en vrijdag. Het is belangrijk dat je netjes kunt werken. Dit is een kans om een nieuwe vaardigheid te leren en deel uit te maken van een team. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als vouwmedewerker ben je ervoor verantwoordelijk dat het wasgoed individueel per klant op onze unieke manier netjes en kastklaar wordt gevouwen. Ondanks dat secuur kleding kunnen vouwen absoluut een pre is, krijg je onze vouwwijze intern geleerd. Jouw functie is voor dinsdag, woensdag en zaterdag van 08.45-16.15 uur. Of je kiest ervoor om op maandag donderdag en vrijdag te werken.

Gevraagd

Het werk van onze vouwmedewerkers is staand, gelukkig maar want dat heeft veel gezondheidsvoordelen! Je staat uiteraard op ergonomische sta matten van Health2Work®. Ook is het uiteraard van belang dat het je aanspreekt om mooi product neer te zetten met je collega’s: van een berg wasgoed in de wasmand een mooi verzorgde en kastklaar pakket te maken die de identiteit van WASSERIJ JEKERKWARTIER uitstraalt. Je werkt in een professionele wasserij met gekwalificeerde collega’s. Jij hebt als doel om echt een onderdeel hiervan te worden.

Aanbod

Wat bieden wij jou?
- Een goed salaris: € 14,00 bruto per uur; - Goede professionele en familiaire werksfeer in het familiebedrijf; - Interne opleiding om uiteindelijk het werk goed onder de knie te hebben; - Je start met een jaarcontract, maar hebt de mogelijkheid om tussentijds een vast contract te krijgen; - Opleiding tot BHV’er mogelijk; - Interne groeimogelijkheden tot teamleider van de vouwafdeling; - Reiskosten en vakantiedagen conform de CAO Textielverzorging - Goede pensioenregeling via pensioenfonds MITT; - Personeelsborrels, Kerstpakket, leuke jaarlijkse attenties.

Salaris

€ 1.000 - € 2.000 p/m
Meer uren mogelijk, waardoor het salaris stijgt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in