+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.

Beleidsmedewerker Sociaal Domein Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.700 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Duik in het hart van het sociaal beleid en creëer blijvende impact in het betoverende Limburg. Als beleidsmedewerker in het sociale domein werk je aan uitdagende projecten met innovatieve oplossingen. Je bent de sleutelfiguur in het volledige traject van beleidsontwikkeling, van idee tot implementatie. Jouw drijfveer voor een inclusieve samenleving en je samenwerking met diverse stakeholders tillen beleidsontwikkeling naar een nieuw niveau. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Binnen de betoverende regio van Limburg krijg je als beleidsmedewerker in het sociale domein de kans om jouw stempel te drukken op diverse gemeenten. Hier ga je verder dan traditionele beleidskaders en navigeer je door de grenzeloze mogelijkheden om de levens van kwetsbare groepen te verbeteren. Jouw expertise wordt ingezet voor uitdagende projecten die vragen om innovatieve oplossingen.

Als sleutelfiguur ben jij verantwoordelijk voor het volledige traject van beleidsontwikkeling. Van de eerste vonk van ideeën tot de tastbare veranderingen in de samenleving. Je brengt niet alleen beleid tot leven, maar je omarmt ook de verantwoordelijkheid voor de implementatie en de voortdurende evaluatie. Het is een kans om jezelf onder te dompelen in het hart van het sociaal beleid en een blijvende impact te creëren die verder reikt dan gemeentegrenzen.

Je drijfveer ligt in het creëren van een inclusieve en welvarende samenleving, waarbij je nauw samenwerkt met een diverse groep stakeholders. Je tilt beleidsontwikkeling naar een nieuw niveau, waarbij je niet alleen reageert op uitdagingen, maar ook proactief bijdraagt aan een toekomst waarin iedereen de kansen krijgt die ze verdienen.

Klaar om de volgende stap te zetten in jouw reis als beleidsmedewerker in het sociale domein? Jouw avontuur begint hier, waar Maandag® je ondersteunt met de mogelijkheid om te groeien, te leren en betekenisvolle verandering te bewerkstelligen.


Functie eisen
  • Je hebt een afgeronde hbo/wo-opleiding, bijvoorbeeld in Sociaal Work, Bestuurskunde, Sociologie of een vergelijkbare studie.
  • Je hebt relevante werkervaring in het beleidsveld van het sociale domein bij een gemeente.
  • Je bent analytisch sterk en kunt complexe vraagstukken vertalen naar heldere beleidsvoorstellen.
  • Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken met diverse belanghebbenden.
  • Je bent flexibel en vindt het leuk om op verschillende locaties te werken.
Over het bedrijf

Het detacheren binnen gemeentes van verschillende omvangen is als een opwindend avontuur, waarbij je telkens nieuwe dimensies van beleid en samenwerking ontdekt. Deze ervaring verbreedt je horizon, versterkt je aanpassingsvermogen en verrijkt je professionele pad. Als jij klaar bent om jezelf onder te dompelen in dit boeiende traject, staat Maandag® klaar om je te begeleiden in elke stap die je neemt. Samen bouwen we aan een toekomst die voordelig uitpakt voor gemeentes van iedere omvang.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Beleidsmedewerker Sociaal Domein die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in