+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.

Beleidsmedewerker Cultureel Erfgoed, Kunst en Cultuur IGOM Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.953 - € 5.830 p/m

Vacature in het kort

Duik in de culturele wereld als Beleidsmedewerker Cultureel Erfgoed, Kunst en Cultuur en draag bij aan de ontwikkeling van Valkenburg als culturele bestemming. In deze rol speel je een sleutelrol in het vormgeven van het Kunst- en Cultuurbeleid, waarbij je de rijke erfenis van de regio tot leven brengt. Geniet van de voordelen van Maandag®, zoals flexibele zekerheid, persoonlijke ontwikkeling via de Maandag® Academy en de kans om bij diverse opdrachtgevers te werken. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Voor de gemeente Valkenburg aan de Geul is Maandag® opzoek naar een ervaren beleidsmedewerker Cultureel Erfgoed, Kunst en Cultuur.

Als Beleidsmedewerker Cultureel Erfgoed, Kunst en Cultuur maak je deel uit van het team Fysieke en Economische Ontwikkeling. Jouw missie? Het verder ontwikkelen en profileren van Valkenburg als een culturele bestemming van wereldklasse. Je zult een sleutelrol spelen in het vormgeven van ons Kunst- en Cultuurbeleid, waarbij je onze rijke erfenis van musea, openluchttheaters en culturele verenigingen tot leven brengt.

Heb jij de juiste gemeentelijke werkervaring en ga jij graag aan de slag voor deze karakteristieke Zuid-Limburgse gemeente? Solliciteer direct!


Functie eisen
  • Hbo of wo werk- en denkniveau met een afgeronde relevante opleiding binnen kunst, cultuur en erfgoed;
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare gemeentelijke werkervaring in een gelijke rol;
  • Jij kunt jouw passie voor cultureel erfgoed, kunst en cultuur levendig maken a.d.h.v. voorbeelden.
Over het bedrijf

Gemeente Valkenburg aan de Geul is onderdeel van IGOM, als één van de 33 aangesloten (semi-)overheidsorganisaties. Dit is een uniek samenwerkingsverband dat zich richt op het optimaal functioneren van mensen en organisaties binnen de Zuid- en Midden-Limburgse gemeenten en (semi-)overheden. De IGOM stuurgroep en Maandag® bundelen hun krachten om ervoor te zorgen dat overheidsprofessionals binnen alle domeinen: sociaal domein, ruimtelijk domein en civiel domein, middels detachering via Maandag® aan de slag kunnen!


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Beleidsmedewerker Cultureel Erfgoed, Kunst en Cultuur IGOM die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.


De voordelen van Maandag®

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Maandag werkt in jouw regio intensief samen met gemeenten. Bijvoorbeeld door middel van raamovereenkomsten of aanbestedingen. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in