+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

DevOps Engineer Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Result

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de voorhoede van de nieuwste technologieën als DevOps Engineer bij Energy Essentials, waar je een cruciale rol speelt in het vooruit helpen van een state-of-the-art web based enterprise. Geniet van een werkomgeving die draait om jouw talenten en de mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van het innovatieve energie transactieplatform: Vertex. Dit is jouw kans om je carrière te laten groeien door te werken aan uitdagende projecten en jezelf continu te ontwikkelen. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

DevOps Engineer
Sophie Huijskens
E: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Wat ga je doen?

Onze klant, Energy Essentials, is op zoek naar een ervaren DevOps Engineer die op de voorgrond staat van de nieuwste technologieën en alles weet over het speelveld van DevOps engineering en CI/CD. Voor deze rol werk je samen met ontwikkelaars en data engineers om een ​​state-of-the-art web based enterprise vooruit te helpen. Je bent betrokken bij onderhoud releases, testautomatisering en configuratiebeheer. Daarnaast bestaat jouw takenpakket uit het monitoren van systemen met CheckMK en Prometheus en het waarborgen van informatiebeveiliging. Kom jij het team van Energy Essentials versterken en bouw je mee aan de toekomst?


Ons aanbod

Werken bij onze klant is niet alleen leuk, maar ook enorm uitdagend! Energy Essentials heeft geen strikte functieprofielen en hier draaien de activiteiten vooral om de talenten van hun medewerkers en de rollen die zij spelen in verschillende projecten. Dit zorgt ervoor dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen en blijft leren van elkaar en nieuwe inzichten. Als werknemer zal je een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling en ontwerp van het nieuwe energie transactieplatform: Vertex. Met dit platform kunnen marktpartijen de overgang binnen de energiemarkt faciliteren en complexe processen opzetten. Deze oplossingen zullen besluitvorming verbeteren door middel van inzicht en algoritmen en data inzetten voor slimme oplossingen. Werken bij onze klant betekent toegang tot uitdagende projecten waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen!


Wat wij vragen

Onze klant biedt jou uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden! Denk aan collectief pensioen, reiskostenvergoeding en een bonusregeling. Je gaat dagelijks aan de slag met slimme oplossingen en de nieuwste technologieën. Bovendien kan je voldoende trainingen volgen in een fulltime baan (40 uur). Je krijgt alle ruimte om zelfstandig te werken en je creativiteit te laten zien in een open en informele cultuur. Samen met een talentvol en gemotiveerd team ben je verantwoordelijk voor de operationalisering en optimalisering van de meest geavanceerde IT-platforms in de energiesector. Kortom, een geweldige kans om je carrière te laten groeien!


Meer over Energy Essentials

Onze klant is op zoek naar een enthousiaste IT-professional met HBO/WO niveau en ervaring in DevOps en Agile omgevingen. Als jij ervaren bent in Kubernetes, Docker, systeem- en netwerkbeheer en Microservices Architecture dan ben jij wellicht de geschikte kandidaat. Daarnaast moet je ervaring hebben met het opzetten van CI/CD pipelines en Security issues. Je beschikt over kennis en vaardigheden zoals CEPH/GlusterFS, SEQ, Microsoft SQL Server, PostgreSQL, Azure/AWS en met talen als Python, Powershell, Bash en SQL. Kennis van C# is een plus. Als jij ook nog eens kritisch bent op je eigen prestaties en leergierig bent, willen wij jou graag ontmoeten!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in