+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

DevOps Engineer Sittard

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Search X Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.300 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van digitale transformatie als DevOps Engineer bij een toonaangevende software-ontwikkelingspartner. Leid de optimalisatie van CI/CD processen en draag actief bij aan de overgang van analoog naar digitaal werken. Werk samen met een team van experts aan het vormgeven van kennisgedreven organisaties. Geniet van uitstekende secundaire voorwaarden zoals een laptop, telefoon en internetvergoeding, flexibele werkuren, en een rol in de toekomst van werk. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

We kunnen er niet omheen, de digitalisering van ons leven. Ook op de werkvloer is digitalisering aan de orde van de dag. Door informatiemanagement naar een hoger plan te tillen, kunnen organisaties efficiënter en sneller werken. Maar de overgang naar een digitale werkomgeving is niet eenvoudig, gelukkig kunnen deze mensen dat fixen.

Vertel verder…

Deze betrouwbare software-ontwikkelingspartner van al meer dan 1000 klanten bereidt organisaties voor op de overgang van analoog werken naar digitaal denken en uiteindelijk digitaal werken. Met als doel een kennisgedreven organisatie. Onder andere zaakgericht werken, finance & compliance, integraties en digitaal besturen behoren tot de expertise van deze softwarespecialist. Door de groeiende vraag kunnen ze echter wel een helpende hand gebruiken.

Ik wil meehelpen, hoe doe ik dat?

Jij fungeert als de brug tussen het verleden en de toekomst en bent actief betrokken bij de transformatie van de werkwijze en technologie binnen het bedrijf. Als ervaren en gedreven DevOps Engineer leid je de optimalisatie van de CI/CD processen. Je bent steeds bezig met het uploaden van kennis. Je beheert actief de software releases en zorgt voor een vlotte implementatie van software in de Cloud. Gelukkig ben je niet alleen! In samenwerking met andere Software Engineers leid je ook de software straten, waarbij je actief betrokken bent bij het waarborgen van kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid via uitgebreide testprocessen. Je neemt een proactieve rol aan bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe systeemontwikkelingen, testmethodieken en release mogelijkheden. Klinkt als een toffe uitdaging toch?

Zeker, maar wat is er nodig van mij?

Een volledig RAM-geheugen is niet nodig, maar wel minimaal een HBO werk- en denkniveau. Je hebt ervaring met werken binnen een agile/SCRUM-setting. Je weet wat infrastructuur-as-code is en kunt deze toepassen. Daarnaast klinken Docker, K8s, Bash en Ansible bekend. Mooi, nog een paar termen, komen ze! Linux, AWS, GCP, en wellicht ook Azure? Check? Daarnaast ben je niet alleen bedreven in computers, maar ook in de omgang met mensen. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en een talent voor het oplossen van problemen. Als laatste kun je scherp analytisch denken, want daarmee help je data om te zetten in bruikbare informatie. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Dat ben ik! Maar ik wil er wel op vooruit gaan

Je kunt rekenen op een maandsalaris tussen de €3.500,- en €4.300,-, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Het is een fulltime functie, maar wil je liever 32-36 uur werken, dan kunnen we dit bespreken! Je krijgt een laptop, telefoon en internet vergoeding van de zaak. Dat klinkt lekker, toch? Daarnaast krijg je genoeg tijd om even uit te schakelen met 26 vakantiedagen. Dan kun je fijn daarna weer aansluiten op kantoor, welke trouwens uitstekend bereikbaar is met de auto of het OV! Geen reden om te twijfelen, solliciteer nu en we spreken je snel.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in