+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.
Laad meer vacatures

Projectleider Vastgoed 36 uur Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.088 - € 5.376 p/m

Vacature in het kort

Als projectleider Vastgoed in een (bouw)team, draag je bij aan de verduurzaming van onze vastgoedportefeuille door het leiden van bouwkundige projecten. Je zorgt ervoor dat projecten binnen planning, budget en kwaliteitseisen worden uitgevoerd. Je coördineert interne/externe processen, houdt toezicht op uitvoering, en zorgt voor bewonersinstemming. Een veelzijdige rol waarbij je ook bijdraagt aan verbeteringen binnen het projectmanagement. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de projectleider vastgoed die wij zoeken?

Als projectleider Vastgoed werk je in (bouw)teamverband gelijktijdig aan meerdere projecten in de omgeving Heerlen en Maastricht. Je geeft invulling aan de verduurzamingsopgave van onze portefeuille door toezicht te houden op bouwkundige projecten sloop, nieuwbouw en renovatie. Je zorgt ervoor dat de projecten binnen de planning, budgetten en kwaliteitseisen worden gerealiseerd. Afhankelijk van de complexiteit van het project doe je dit in samenwerking met de projectontwikkelaar.

Je coördineert zowel de interne als externe processen van de aan jou toegewezen projecten, houdt toezicht op de uitvoering en zorgt samen met de bewonersbegeleider voor instemming van de bewoners. Hiervoor onderhoud je contacten met bewoners, bewonerscommissies en gemeentelijke ambtenaren, gericht op het toelichten van beleid en standpunten, het bespreken van individuele gevallen en het maken van afspraken. Je stuurt operationeel (onder)aannemers aan en lost problemen die tijdens de uitvoering ontstaan in samenspraak met de projectontwikkelaar op.

Daarnaast zit je bouwvergaderingen en werkbesprekingen voor en zorg je voor verslaglegging. Je denkt mee en adviseert over standaardisering van bestekken, kengetallen, nacalculatiegegevens, kwaliteitsmetingen, projectevaluatie, meerjarenplanning. Je voert projectevaluaties uit en vertaalt de resultaten in verbeterpunten.



Gevraagd

  • Je bent goed in het leggen van contacten met anderen en durft mensen aan te spreken.
  • Je durft out of the box te denken en hebt innovatieve ideeën die voor nieuwe perspectieven zorgen.
  • Je hebt extra kennis over vastgoedbeheer en woninginstallaties. Je hebt ervaring met het leiden van projecten en werkt volgens een gestructureerde aanpak. Je hebt ook interesse in duurzaam bouwen.
  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding in bouwkunde of bouwtechnische bedrijfskunde. Kennis van duurzame woningverbetering is een pluspunt.


Aanbod

  • Salaris tussen € 4.088 - € 5.376 bruto p/m (schaal I van CAO Woondiensten),
  • Een tijdelijke opdracht startdatum z.s.m. gedurende 7 maanden.
  • Aandacht voor jouw work-life-balance door in gesprek te blijven over jouw wensen en behoeftes.


Bedrijfsomschrijving

Deze woningcorporatie uit Zuid-Limburg biedt fijn en betaalbaar wonen aan zo’n 16.000 huishoudens. Samen met bewoners en partners werken zij aan veilige en leefbare buurten, waar mensen zich thuis voelen en van betekenis zijn. ​​Zij zijn actief in Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en de Heuvellandgemeenten. Met ongeveer 200 medewerkers zijn zij de grootste verhuurder van Zuid-Limburg.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in