+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.
Laad meer vacatures

Projectleider E Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BOEG

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Voor een grote installateur zoeken we een projectleider E. Je komt terecht in een goed georganiseerd bedrijf met een persoonlijke sfeer. Je werkt in kleine teams aan verschillende projecten, van klein tot groot. Als projectleider regel en leid je alles, van klantcontact tot samenwerking met je team. Je krijgt een goed salaris, een auto van de zaak, en kunt gebruikmaken van bedrijfsfitness. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Voor onze klant, één van de grote landelijke installateurs, ben ik op zoek naar een projectleider E voor nieuwbouw, renovatie en transformatie binnen de utiliteit.


Functie

Bij dit bedrijf maak je deel uit van een grote organisatie waar alles tot in de puntjes geregeld is maar je door hun platte structuur toch iedereen bij voornaam kent. Het bedrijf werkt namelijk met meerdere kleine teams die opgebouwd zijn uit een projectleider, een projectcoördinator, een werkvoorbereider een zo’n tien monteurs. De kleinere projecten pak je op met je eigen team maar bij de grotere projecten werken vaak meerdere teams samen, dat kan multidisciplinair zijn maar ook met meerdere E teams.

Nu over de functie, vanzelfsprekend organiseer en coördineer jij alles rondom een succesvol project. Klantcontact, overleg met en aansturing van het team, veiligheid, alles komt voorbij in deze rol. De projecten lopen uiteen van honderdduizend tot vier miljoen euro en kun je vinden in onder andere gezondheidszorg, commercieel vastgoed, onderwijs en logistiek.


Eisen
  • Een afgeronde mbo of hbo opleiding in de elektrotechniek
  • Relevante werkervaring (bijvoorbeeld als projectleider, projectcoördinator of werkvoorbereider)
  • Ervaring in een projectenorganisatie

Voorwaarden

De juiste match belonen we graag met een competitief salaris dat op kan lopen tot €5800 bruto per maand, 25 + 13 verlofdagen per jaar, een auto van de zaak, bedrijfsfitnessregeling en een goed pensioen via PMT.


Extra

Voel jij je aangesproken door deze vacature, bel 06 8369 4152 en we gaan samen aan de slag. Ben jij niet de projectleider die ik zoek maar ben jij een topper op een ander vlak in de installatietechniek ga ik ook graag met je in gesprek.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in