+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.
Laad meer vacatures

Projectleider Opgroeien in een Kansrijke Omgeving (OKO) Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.953 - € 5.830 p/m

Vacature in het kort

Als Projectleider OKO en NPO speel je een cruciale rol in het creëren van een kansrijke omgeving voor jongeren. Je werkt aan het voorkomen van alcohol-, drugs- en tabaksgebruik door de uitvoering van het OKO-programma en het beheren van NPO-gelden. Deze functie biedt een unieke kans om beleid te vormen en uit te voeren, in nauwe samenwerking met diverse partijen. Je krijgt de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden en beleid te ontwikkelen met directe impact. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als Projectleider OKO (Opgroeien in een Kansrijke Omgeving) en NPO (Nationaal Programma Onderwijs) ben je verantwoordelijk voor het bevorderen van een kansrijke omgeving voor jongeren, met als doel het voorkomen van alcohol-, drugs- en tabaksgebruik. Je bent als Projectleider belast met de uitvoering van het OKO-programma in samenwerking met gemeenten, voorheen bekend als het IJsland model. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheren van de Nationaal Programma Onderwijs (NPO) gelden. Als onderdeel van deze functie werk je nauw samen met zowel interne als externe partijen binnen en buiten de gemeentelijke organisatie, om de samenwerking met relevante beleidsterreinen te bevorderen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de benodigde netwerken om het opgedragen beleidsterrein effectief te kunnen uitvoeren. Als Projectleider draag je zorg voor de ontwikkeling en implementatie van een integraal afgestemd beleid met een tactische impact op zowel korte als middellange termijn. Dit omvat het zelfstandig uitvoeren van bepaalde beleidsaspecten, zoals het verstrekken en vaststellen van subsidies aan externe partijen. Daarnaast voorzie je het management en bestuur van advies met betrekking tot het beleidsterrein en de uitvoering ervan, waarbij je rekening houdt met diverse belangen, mogelijk tegenstrijdig. Je bent betrokken bij projectmatige werkzaamheden en fungeert als Projectleider bij de implementatie van beleidsonderdelen die voortvloeien uit specifieke trajecten. Je evalueert de effecten van het beleid en doet voorstellen tot bijstelling. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het beheer en inzicht in deelbudgetten met betrekking tot de producten die voortvloeien uit het beleidsterrein, en rapporteer je hierover aan het management.


Functie eisen
  • Hbo werk- en denkniveau
  • Begrip van complexe politiek-bestuurlijke verhoudingen dankzij werkervaring bij een overheidsinstantie zoals een gemeente
  • Vaardig in netwerken en samenwerken
  • Methodisch en zorgvuldig met sterke overtuigingskracht
  • Zichtbaar en toegankelijk voor zowel interne als externe collega's
  • Vermogen om te verbinden en kennis van acquisitie en bedrijfsvoeringsprocessen
Over het bedrijf

De gemeente Maastricht is de thuisbasis voor 1700 collega's die samen met externe partners, het college en de raad werken aan de ontwikkeling van de stad en de regio. Gezamenlijk tillen ze diverse projecten naar nieuwe hoogten. Maastricht biedt onderdak aan zowel kleine als grote bedrijven, waarbij het motto 'leven en laten leven' hand in hand gaat met zorg voor elkaar. Met een unieke allure biedt de stad een vruchtbare voedingsbodem voor boeiende uitdagingen, terwijl de gemeenschap toch compact genoeg is om elkaar te kennen.

Als organisatie streeft de gemeente Maastricht naar wendbaarheid, integrale aanpak en resultaatgerichtheid. Flexibiliteit en dynamisch inspelen op kansen en ontwikkelingen in de omgeving staan centraal. Creativiteit en initiatief worden gestimuleerd en er is ruimte voor autonomie in het werk. Er wordt speciale aandacht besteed aan de persoonlijke en professionele behoeften van de medewerkers, ongeacht hun levensfase. De gemeente biedt een gezonde, veilige en aantrekkelijke werkomgeving voor iedereen.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectleider Opgroeien in een Kansrijke Omgeving (OKO) die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in