+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Stein.
Laad meer vacatures

Projectleider Wijkuitvoeringsplannen Energietransitie IGOM Stein

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.953 - € 5.830 p/m

Vacature in het kort

Voor een uitdagende rol als projectleider Wijkuitvoeringsplannen Energietransitie, waarbij je een cruciale rol speelt in duurzame ontwikkelingen, is Maandag® op zoek naar jou. In deze functie leid je het wijkuitvoeringsplan voor vijf kernen, onderzoek je duurzame energiealternatieven en sta je in direct contact met bewoners en belanghebbenden. Een unieke kans om bij te dragen aan een groenere toekomst. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Voor de gemeente Stein is Maandag® opzoek naar een ervaren projectleider Wijkuitvoeringsplannen Energietransitie (parttime).

Als projectleider energietransitie ben je verantwoordelijk voor het formuleren van projectopdrachten en -plannen, inclusief het samenstellen van een deskundig team om realistische doelen te bereiken. Je geeft leiding aan het wijkuitvoeringsplan voor vijf kernen in de gemeente Stein, waarbij je duurzame alternatieven voor warmte en energie op wijkniveau onderzoekt. Daarnaast beheer je het contact met bewoners en belanghebbenden, waarbij je zowel de inhoud als het proces nauwlettend in de gaten houdt. Je neemt actief deel aan bewonersavonden, luistert naar hun wensen, bespreekt plannen en laat de voortgang zien. Ook zorg je voor politieke afstemming met het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad om betrokkenheid bij de wijkuitvoeringsplannen te waarborgen. Naast je rol als projectleider voor de wijkuitvoeringsplannen, zal je ook de transitievisie warmte gaan actualiseren.

Heb jij minimaal 3 jaar werkervaring in een gelijke rol en ga jij graag de komende 2 jaar aan de slag bij de gemeente Stein? Solliciteer direct.


Functie eisen
  • Hbo of wo werk- en denkniveau met een afgeronde relevante opleiding;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare gemeentelijke werkervaring binnen de energietransitie;
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met het opstellen van een Transitievisie op het gebied van warmte en/of wijkuitvoeringsplannen;
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met participatie- en stakeholdermanagement en weet hoe je bewoners op een goede manier kan betrekken in jouw projecten.
Over het bedrijf

Gemeente Stein is onderdeel van IGOM, als één van de 33 aangesloten (semi-)overheidsorganisaties. Dit is een uniek samenwerkingsverband dat zich richt op het optimaal functioneren van mensen en organisaties binnen de Zuid- en Midden-Limburgse gemeenten en (semi-)overheden. De IGOM stuurgroep en Maandag® bundelen hun krachten om ervoor te zorgen dat overheidsprofessionals binnen alle domeinen: sociaal domein, ruimtelijk domein en civiel domein, middels detachering via Maandag® aan de slag kunnen!


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectleider Wijkuitvoeringsplannen Energietransitie IGOM die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.


De voordelen van Maandag®

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Maandag werkt in jouw regio intensief samen met gemeenten. Bijvoorbeeld door middel van raamovereenkomsten of aanbestedingen. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in