+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Malden.

Kassamedewerker Malden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Intratuin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.200 - € 2.320 p/m

Vacatureomschrijving

Functie
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke medewerk(st)er die ons kassateam komt versterken. Als kassamedewerk(st)er ben je het visitekaartje voor onze klant en daarom voor ons als organisatie onmisbaar. De functie vraagt een open-, klant- en servicegerichte houding. Het transactiemoment is voor de klant belangrijk, daarom is het van belang dat je in staat bent om de winkelbeleving van de klant op een goede manier af te ronden zodat de klant met een goed gevoel de winkel verlaat. De laatste indruk is immers de eerste indruk van een volgende bezoek. Je legt verantwoording af aan de afdelingsverantwoordelijke van de servicebalie. Naast het werk als kassamedewerk(st)er wordt je, indien mogelijk, ingezet op andere afdelingen.

Profiel
Je hebt een vrolijke-, gastvrije-,  enthousiaste- persoonlijkheid en straalt dit uit richting de klant. Je kunt goed samenwerken met verschillende karakters, hebt goede communicatieve vaardigheden, bent flexibel en steekt graag de handen uit de mouwen. Daarnaast heb je een goed rekenkundig vermogen en ga je discreet om met financiële middelen.

Wij zijn een dynamisch bedrijf dat zich kenmerkt door seizoensgebonden piek- en dalmomenten waarbij sprake is van werken op koopavonden en zon- en feestdagen. Het werken met seizoensgebonden piek- en dalmomenten is daarom voor jou vanzelfsprekend.

Wat mag je verwachten als je aan de slag gaat bij ons!

* Samenspel met een team van circa 100 leuke collega's (Je staat er nooit alleen voor!). * Regelmatig activiteiten (BV: BBQ's, ontbijten, Groot jaarfeest). * Aantrekkelijke kortingen op onze producten. * Werken voor een gedreven en inspirerend familiebedrijf. * Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. * Een parttime (Tussen de 24 en 32 uur) contract conform ons jaarurenmodel en een startcontract van 1 jaar * Salaris (Bruto range tussen €2200 en €2320 op basis van een fulltime dienstverband.) en overige voorwaarden conform CAO Retail "Non Food". 

Solliciteren:

Een leuke en afwisselende baan in een bloeiende, lichte en inspirerende omgeving.

Is deze functie jou op het lijf geschreven, klik dan snel op de solliciteer direct! button. 

Of stuur jouw brief met CV en foto naar: Intratuin Malden t.a.v. dhr. C. den Brok, afdeling personeelszaken, P.a.: Rijksweg 63 , 6581 EE Malden. Onze voorkeur gaat uit naar reactie via de sollicitatie button.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in