+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Medemblik.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker fulltime, Pall Medistad Medemblik

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Pall Medistad is een topbedrijf in de medische wereld en heeft nu kansen voor productiemedewerkers. Je helpt bij het maken van belangrijke medische producten. Dit doe je in een team met leuke collega's en in een schone werkomgeving. Je krijgt een goed salaris, kans op een vast contract en reiskostenvergoeding. Er zijn ook mogelijkheden om door te groeien. Als je van aanpakken weet en graag met je handen werkt, is dit jouw kans! Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Pall Medistad is back! Eindelijk weer vacatures! Een top bedrijf met goede reputatie. Er zijn in de afgelopen tijd veel talenten overgenomen op contract van Pall. Er zijn nu beperkte plekken dus grijp je kans! Als je bij Pall aan de slag gaat, draag jij jouw steentje bij aan de medische wereld. Je gaat werken in fulltime dienstverband en je maakt kans op overname. Er zijn ook voldoende doorgroeimogelijkheden. Én je werkt ook nog eens met super gezellige collega's. Solliciteer direct als productiemedewerker!

Wat bieden wij jou
  • Jij verdient € 14,00 per uur
  • Fulltime baan met vaste uren
  • Er gelden toeslagen in de avond
  • Mooie doorgroeimogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding € 0,23 per km tot € 23 p/d
  • Kans op een vast contract
Wie ben jij

Ben jij handig en werk je nauwkeurig? Weet jij ook nog eens in mum van tijd dingen te maken en in elkaar te zetten? Dan zit je hier goed!

Als productiemedewerker is het namelijk belangrijk dat je:

  • Fulltime beschikbaar bent in twee ploegen: 06:00-15:00 en 15:00-00:00
  • Ervan houdt om met je handen te werken en een fijne motoriek hebt!
  • Met een auto, fiets of lopend naar werk kan komen i.v.m. de werktijden
  • Engels kunt spreken en begrijpen
Wat ga je doen

Jij maakt als productiemedewerker veel diverse producten, waaronder bijvoorbeeld infuuszakken en zakken waarin medicijnen worden getest en opgeslagen! Zo lever jij een grote bijdrage aan de medische wereld. Een hele belangrijke rol dus en wij kunnen jouw hulp hierbij goed gebruiken! Maar wat ga jij precies doen? Als productiemedewerker check jij de instructies en weet jij precies welk onderdeel waar geplaatst moet worden. Je bekijkt de tekening en zet stap voor stap de onderdelen in elkaar. Kortom: jij hebt dus oog voor detail! Natuurlijk heb jij super leuke collega’s waar je dit samen mee doet! Verder ga jij in een cleanroom werken, dit betekent dat je in een super hygiënische werkomgeving werkt! Daarom draag jij als productiemedewerker een beschermend pak, wat je €3,35 per dag oplevert. Zo blijven de producten steriel voor de patiënten!

Waar ga je werken

Pall Medistad maakt medische producten voor de farmaceutische industrie! En jij gaat hieraan bijdragen! De producten die jij gaat maken zijn hard nodig en jij helpt dus honderden patiënten per dag! Natuurlijk word jij hier goed voor beloond! Jij krijgt een salaris van € 14,- per uur en krijgt na 8 weken vaste uren garantie! Dat klinkt niet verkeerd toch?! Daarnaast maak jij ook nog eens kans op overname en een vast contract bij Pall Medistad. Uiteraard wordt jouw ontwikkeling ook niet vergeten! Binnen Pall zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden en dit bespreken zij graag met jou! Als productiemedewerker werk je in een ploegendienst. Hiervoor is het belangrijk dat jij in bezit bent van een eigen auto. Anders kan jij helaas niet op locatie komen. Door de ploegendienst heb jij een vast rooster en weet je altijd welke dagen en tijden je werkt. Zo kun jij jouw privé hierop afstemmen!

Sollicitatie

Sta jij al te popelen om te starten als productiemedewerker? Waar wacht je nog op?! Solliciteer direct en dan hebben wij elkaar snel aan de lijn! Houd je telefoon dus goed in de gaten! Heb je nog vragen? Bel, app of mail ons dan!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in