+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Medemblik.
Laad meer vacatures

Allround Productiemedewerker Medemblik

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,19 - € 16 p/u

Vacature in het kort

Begin je dag met een kopje koffie in de kantine en een gezellig praatje met je collega's. Samen bespreken jullie de planning en gaan dan aan de slag. In dit team werk je hard, maar er is altijd tijd voor een grapje. Op vrijdag sluiten jullie de week af met een borrel. Je gaat aan de slag met verschillende taken, zoals het laden van materialen en het isoleren van profielen. Plus, na 8 weken bouw je al pensioen op! Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Wanneer je 's ochtends je auto of fiets geparkeerd hebt (het openbaar vervoer komt hier helaas niet in de buurt), start je in de kantine met een kopje thee of koffie, Je praat en grapt wat met je collega's en jullie lopen daarna samen naar het dagstartbord. Hier neem je samen de planning voor de dag door. Hoeveel profielen moeten er vandaag worden geïsoleerd? En voor welke klanten? Je hoeft je niet te vervelen want er is genoeg te doen. Gelukkig maar, want jij bent een echte aanpakker.

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan: het laden en lossen van aluminium profielen (met de reachtruck), het zagen van profielen, het pakken van de orders, het inrollen van de profielen met de inrolmachine en het isoleren van profielen via de gietisolatie.

Naast hard werken is er uiteraard ruimte voor een lolletje, en vergeet vooral de vrijdagmiddagborrel niet! Jij maakt onderdeel uit van een klein team met 6 collega's.

De werktijden zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 16:30 uur.


Wat wij bieden
  • Een baan met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever
  • Een fijne werksfeer in een leuk team
  • Opbouw van pensioen na 8 weken
  • Gezellige vrijdagmiddagborrel
Wat wij vragen
  • Je houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken
  • Je werkt secuur
  • Je spreekt goed Nederlands of Engels
Over het bedrijf

Dit bedrijf is al ruim 30 jaar specialist in het isoleren van aluminium profielen, ook wel thermisch onderbreken genoemd. Dit doen zij op hun vestiging van ruim 2800 vierkante meter in Medemblik. Hier werken zij met hun ervaren team aan aluminium profielisolatie.
Dankzij nieuwe technieken en machines, zijn ze zeer flexibel en betrouwbaar. Zij helpen dan ook al jaren naar alle tevredenheid diverse klanten zoals gevelbouwers en raam- & deur producenten.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in