+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Medemblik.

Project Engineer Medemblik

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Betaselect

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Als Project Engineer vorm je de cruciale schakel tussen klantvragen, technische specificaties en commerciële mogelijkheden. Je fungeert als het technische aanspreekpunt, stuurt orders naar het engineeringsteam en beheert het offerte- en aanvraagproces. Deze rol vraagt om een unieke mix van diepgaande technische kennis, commercieel inzicht en uitstekende communicatieve vaardigheden, om naadloos te kunnen schakelen tussen klanten en interne stakeholders. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als onze nieuwe Project engineer ben je de sleutel die de vraag van onze klanten verbindt met technische specificaties en commerciële mogelijkheden. Jij bent het technische aanspreekpunt voor klanten en zet intern de orders uit naar het team van (mechanical) engineers. Deze orders betreffen verwarmings-of koelingsinsallaties voor bestaande of nieuwe (productie)lijnen. Je stelt offertes op en houdt de voortgang van aanvragen bij. Je communiceert met je interne en externe stakeholders.

De rol vereist een diepgaande technische kennis gecombineerd met sterke commerciële en communicatieve vaardigheden om effectief de brug te slaan tussen klantwensen en de technische realisatie ervan.



Gevraagd

Deze rol is een goede match als je beschikt over een technisch HBO-diploma. Bijvoorbeeld in de richting van Werktuigbouwkunde, Energietechniek of soortgelijk. Het bijhouden van planningen, administratie en voortgang is jouw tweede natuur en je kunt goed overweg met Excel. Ook kun je snel een inschatting maken van de haalbaarheid van een aanvraag en dit onderbouwen aan de hand van technische kennis. Communicatie is een belangrijke vaardigheid voor deze rol, beheersing van de Nederlandse taal is hierom vereist.

In deze rol is werkervaring niet vereist. Onze partner vindt ontwikkeling en groei belangrijk en leert je hierom graag het vak aan.


Arbeidsvoorwaarden

Wat wij nog meer bieden:

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (€ 3300- € 4500);
  • Een pensioen via StiPP;
  • 25 vakantiedagen + 2 ATV dagen.


Bedrijfsomschrijving

Onze partner is een elektrische verwarmingsspecialist en leverancier over de gehele wereld. Vanuit Nederland bedienen zij diverse industrieën zoals de Petrochemische On- en Offshore de Chemische en Proces Industrie, voedingsmiddelen, bouw en andere industrieën met elektrische verwarmingsproducten en bijbehorende besturingsapparatuur.
Betaselect is specialist in het verbinden van bèta's en technische bedrijven. Daarbij zijn ontwikkeling en vooruitgang belangrijke thema's voor ons. Wij faciliteren groei en zijn toekomst gericht. Met ruim 30 jaar ervaring in de lokale markt weten we precies wat er speelt en welke kansen dit voor jou biedt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in