+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Meerkerk.
Laad meer vacatures

Orderpicker Meerkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FC Utrecht werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.750 p/m

Vacature in het kort

Ben jij goed in het werken met een reachtruck en hou je van meer dan alleen dozen verplaatsen? Dan is deze baan als Orderpicker iets voor jou! Je gaat aan de slag met orderpicken, laden en lossen, en het controleren van goederen. Je werkt met een team dat als een familie samenkomt en elkaar steunt. Je krijgt de kans om te groeien en nieuwe dingen te leren. Plus, je werkt in een prettige sfeer met korte lijnen. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de superheld van de opslag? Zoek je een baan waarbij je meer doet dan alleen maar dozen verslepen? En ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Ben jij de superheld van de opslag? Zoek je een baan waarbij je meer doet dan alleen maar dozen verslepen? En ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Als Orderpicker zul jij hoofdzakelijk bezig zijn met het orderpicken, waarbij je gebruik maakt van een reachtruck. Daarnaast bestaan je taken ook uit laden en lossen. Je zorgt ervoor dat inkomende en uitgaande goederen gecontroleerd worden, waarbij je eventuele gebreken signaleert en nauwkeurig registreert. Zo zorg jij ervoor dat klanten kunnen rekenen op kwalitatief hoogwaardige producten! Een ander belangrijk aspect van je werk is het bijvullen van de voorraden met behulp van de reachtruck. Tenslotte draag jij de zorg voor het verpakken van orders met behulp van een machinale verpakkingslijn.


Over het bedrijf

Het bedrijf waarin je komt te werken is al meer dan 30 jaar een toonaangevend leverancier van hoogwaardige bouwproducten en ijzerwaren. Hun missie is om klanten te voorzien van de beste materialen en het hoogste niveau van service. Als een hechte familie werken jij en je collega’s samen, waarbij jullie elkaar ondersteunen en aanmoedigen. Daarnaast krijg je voortdurend de kans om je kennis uit te breiden en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Past deze vacature helemaal bij jou? Solliciteer dan snel!


Wat wij bieden
  • Salaris conform CAO, verantwoordelijkheden en ervaring;
  • Prettige werksfeer;
  • Platte organisatiestructuur met korte lijnen.
Wat wij vragen
  • Ervaring met reachtruck rijden;   
  • Bekend met het werken met een machinale verpakkingslijn.
Overige informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in