+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Meppel.
Laad meer vacatures

Nieuwe baan? Meppel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Actief Werkt!

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,27 - € 18 p/u

Vacature in het kort

Bij Actief Werkt! in Meppel helpen we je graag met het vinden van nieuwe kansen in je carrière. We hebben veel contacten met werkgevers en kunnen je helpen bij het ontdekken van verschillende soorten banen. Ook is er de mogelijkheid om een opleiding te volgen of je te laten omscholen. Bij ons staat een vers gezet kopje koffie voor je klaar. We vinden het belangrijk om persoonlijk met je in gesprek te gaan, zodat we echt kunnen kijken wat bij jou past. We zijn trots op ons PSO-keurmerk. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar nieuwe carrièrekansen en benieuwd naar de vele mogelijkheden op de arbeidsmarkt? We nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze vestiging in Meppel. Graag gaan we het gesprek met je aan om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van werkgevers kunnen we je ondersteunen bij het ontdekken van functies die mogelijk niet direct in je opkomen. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om via ons een opleiding te volgen, of je om te laten scholen. Bij Actief Werkt! in Meppel staat de koffie niet klaar, maar wordt vers voor je gezet.

Ben je op zoek naar nieuwe carrièrekansen en benieuwd naar de vele mogelijkheden op de arbeidsmarkt? We nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze vestiging in Meppel. Graag gaan we het gesprek met je aan om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van werkgevers kunnen we je ondersteunen bij het ontdekken van functies die mogelijk niet direct in je opkomen. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om via ons een opleiding te volgen, of je om te laten scholen. 
Bij Actief Werkt! in Meppel staat de koffie niet klaar, maar wordt vers voor je gezet. 


Over het opdrachtgever

Met meer dan 25 jaar ervaring in de uitzendbranche maakt Actief Werkt! deel uit van de Actief Group, een internationaal bedrijf en een van de snelst groeiende uitzendbureaus. Onze moedermaatschappij heeft een uitgebreid netwerk van vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Oostenrijk.


Wat wij jou bieden

Wij zijn een landelijk uitzendbureau dat veel waarde hecht aan een persoonlijke aanpak. Daarom is het zo belangrijk om eerst het gesprek aan te gaan en om op deze manier te achterhalen welke baan voor jou passend is.
Zo heeft actief Actief Werkt! onlangs het PSO-keurmerk (Prestatieladder Socialer Ondernemen) ontvangen, daar zijn we enorm trots op! 


Wat vragen wij van je
  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging.
  • Nieuwsgierig naar de kansen op de huidige arbeidsmarkt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in