+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Meppel.

Financieel Adviseur Bedrijfsvoering Meppel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Multiselect

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als financieel adviseur bedrijfsvoering speel je een sleutelrol in het waarborgen van de financiële gezondheid binnen een omgeving. Je adviseert en faciliteert teammanagers op een breed scala van financiële vraagstukken, draagt bij aan de ontwikkeling van financieel beleid en speelt een actieve rol in het verbeteren van werkwijzen. Jouw inbreng is essentieel voor de toekomstige financiële strategie en operationele efficiëntie. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Als financieel adviseur bedrijfsvoering bij onze opdrachtgever ben je een cruciale schakel in het waarborgen van de financiële gezondheid van de gemeente. Je adviseert en faciliteert teammanagers binnen de domeinen bedrijfsvoering en dienstverlening op een breed terrein van financiële vraagstukken. Je betrokkenheid bij het initiëren van nieuwe voorstellen en het geven van financieel advies draagt bij aan de ontwikkeling van het algemeen financieel beleid, waaronder reserves en voorzieningen en financiële regelingen. Daarnaast speel je een actieve rol in het adviseren over en het verbeteren van werkwijzen, zoals de verdeling van personeelsbudgetten en het (her)ontwikkelen van doorrekening-verdelingssystematiek..


Functie eisen
  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in financiën, bedrijfseconomie, of een vergelijkbaar veld.
  • Diepgaande kennis van en ervaring met gemeentefinanciën en financieel beleid.
  • Vermogen om als strategisch-tactisch adviseur te functioneren en breed te adviseren op financieel vlak binnen de genoemde domeinen.
  • Ervaring met het initiëren van voorstellen, ontwikkeling en vernieuwing van financieel beleid, en advisering over verbeterde werkwijzen in financiële processen.
  • Sterke analytische vaardigheden, uitstekende communicatieve eigenschappen, en proactieve houding.


Bedrijfsomschrijving

Gelegen in het hart van Meppel is onze opdrachtgever, op zoek naar een financieel adviseur bedrijfsvoering met een passie voor gemeentefinanciën. Deze functie staat centraal in de strategische en tactische advisering binnen de domeinen bedrijfsvoering en dienstverlening. Als expert op dit gebied, biedt deze positie de unieke kans om een sleutelrol te vervullen in het adviseren van teammanagers, het initiëren van voorstellen en het meewerken aan de ontwikkeling en vernieuwing van algemeen financieel beleid.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in