+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Binnendienstadviseur Financiële Advies en Ziekteverzuim Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Univé

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.177 - € 4.334 p/m
  • Winstdeling

Vacature in het kort

Zoek je een baan waarin je klanten helpt met verzekeringen? Als Binnendienstadviseur bij ons werk je met zakelijke en particuliere klanten. Je zorgt voor goede ondersteuning van het team en helpt bij het realiseren van doelen. Je maakt offertes, begeleidt aanvragen en hebt contact met klanten en verzekeraars. We bieden een salaris passend bij jouw ervaring, een 13e maand, korting op verzekeringen, en leuke teamuitjes. Kom jij ons team versterken? Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij ervaring met levens-, arbeidsongeschiktheids- of ziekteverzuimverzekeringen en vind je het een uitdaging om onze zakelijke en particuliere klanten hierover te adviseren? Dan zoeken wij jou


Wie ben jij
Eigenaarschap zit in je genen. Jouw klantgevoel, commerciële en communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld. Je doet je werk vanuit enthousiasme, plezier, inlevingsvermogen en nauwkeurigheid waarbij je nooit de kwaliteit uit het oog verliest. Je hebt een scherp oog voor de wensen en behoeften van de (interne) klant en weet hierop te anticiperen. Je bent flexibel, kunt overtuigen, bent resultaatgericht en initiatiefrijk. Je bent in staat om ambities en voornemens om te zetten in blijvende veranderingen.

Wat ga je doen
In deze functie ben je als Binnendienstadviseur werkzaam voor onze zakelijke en particuliere klanten in het klantteam Financieel Advies. Het betreft een veelzijdige functie waarin kennis over levens- en arbeidsongeschiktheids- en ziekteverzuimverzekeringen, commerciële vaardigheden en het nemen van initiatief samenkomen.

Je bent verantwoordelijk voor een passende ondersteuning van de buitendienstadviseurs, zodanig dat deze optimaal commercieel kunnen presteren om de resultaatdoelstellingen te realiseren. De ondersteuning bestaat uit het signaleren van en inspelen op commerciële kansen, het verzamelen en in kaart brengen van relevante klantinformatie, het opstellen van offertes, begeleiden van het volledige aanvraagtraject en bieden van ondersteuning bij commerciële acties. Daarnaast beheer je de centrale mailbox en voer je telefoongesprekken met klanten en verzekeraars. Je onderneemt actie en bent scherp op een correct verloop van de processen.

Wat wij bieden
Wij bieden deze functie aan mensen die:
  • Mbo/hbo werk- en denkniveau hebben;
  • Wft Basis bezitten, daarnaast Wft Vermogen óf Wft Inkomen hebben (en bereid de andere op korte termijn te behalen);
  • Wft Schade Particulier en Wft Schade Zakelijk bezitten is een pré;
  • Beschikbaar is vanaf 32 uur per week;
  • Kennis van de (levens)verzekeringsbranche hebben.
Wanneer jij bij ons start, ontvang jij van Univé:
  • Salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring (minimaal € 3.177,00 en maximaal € 4.334,00 bruto per maand);
  • 13e maand, variabele winstuitkering en pensioenvoorziening;
  • Collectieve korting op schade- en zorgverzekeringen;
  • Een uitdagende en afwisselende functie met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling;
  • Mogelijkheid tot thuiswerken en maandag kantoordag met het hele team in Zwolle;
  • Gemotiveerde en enthousiaste collega’s;
  • (Sportieve) teamuitjes!
Wie wij zijn
Onze missie
Zo zorgeloos mogelijk leven en ondernemen; we zijn er allemaal naar op zoek. Samen met onze leden willen wij het realiseren. Geluk, comfort, plezier, liefde en vooral... de nodige zekerheid. Daar staan wij voor. Samen met onze leden voorkomen onze 450 waardevolle mensen een hele hoop schade. Dat vinden wij belangrijk, omdat schade vaak gepaard gaat met menselijk leed. En dat raakt ons. Onze oplossing schuilt al meer dan 200 jaar in de kracht van samen. In gewoon wat meer naar elkaar omkijken. In voorkomen, beperken en dan pas verzekeren. Zonder winstoogmerk.

Wie zijn wij?
Univé Dichtbij is één van de acht regionale Univé's. Ons werkgebied strekt zich uit over (delen van) de provincies Utrecht, Gelderland, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Friesland. Voor al onze leden is er altijd iemand van Univé in de buurt. In onze 25 advieswinkels in de regio's, in ons adviescentrum, op onze schadeafdeling, in onze buitendienst, aan de telefoon, online of via de Univé-app.

Overige informatie
Enthousiast?
Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging om samen met Univé de ambities waar te maken?  Bij interesse stuur een appje naar Aukje Kunnen, Manager Financiële Dienstverlening, telefoon 06 - 120 894 96. Aukje neemt z.s.m. contact met je op.

Je kunt natuurlijk ook direct reageren via de sollicitatiebutton en een eventuele brief en CV uploaden.

Bijzonderheden
Screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in