+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Meterik.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker Meterik

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Synergie

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de in- en opslag van het gesorteerde plantmateriaal. Je houdt je bezig met het gereedmaken van klantorders, waarbij je zelf orders, afleverbonnen en labels print. Hierbij voer je controle uit op de kwaliteit van het plantmateriaal. Tevens ben je medeverantwoordelijk voor de koeling en het koelproces en beheer je de emballage. Een opgeruimde werkomgeving vind je belangrijk.

Gevraagd

Je bent praktisch, gestructureerd en zelfstandig. Bovendien ben je in staat om het werk te zien en het overzicht te bewaren. Je kan goed omgaan met deadlines. Tevens ben je flexibel inzetbaar en bereid op zaterdag te werken. Werken met plezier vind jij belangrijk en je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een team. Verder ben je enthousiast en weet je van aanpakken. Je hebt heftruck-ervaring en talent voor en/of ervaring in een vergelijkbare functie. Met jouw passie en gevoel voor planten en technisch inzicht weet jij oplossingen te vinden voor vragen. Daarnaast heb je een goede rekenvaardigheid, basiskennis van automatisering (MS Office)

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een zeer afwisselende en uitdagende functie binnen een sterk groeiend en internationaal opererend bedrijf, met leuke, enthousiaste en professionele collega’s. Ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door middel van (interne) opleidingen en trainingen. Goede begeleiding en ondersteuning bij de inwerkperiode door jouw collega’s. Bovenal bieden wij een prettige werksfeer. Het salaris is marktconform met een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsomschrijving

Een sterk groeiend bedrijf in de plantenkwekerij. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in