+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Design Engineer Middelburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je van begin tot eind betrokken bent bij projecten, en zo een bijdrage kunt leveren aan de vormgeving van wereldberoemde skylines? Dan is dit het moment waar je op hebt gewacht. We zoeken een enthousiaste Design Engineer die de ambitie heeft om door te groeien naar een leidinggevende positie binnen onze engineeringafdeling.

In je nieuwe rol als Design Engineer draag je de verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen van gedetailleerde werktekeningen. In nauwe samenwerking met de projectmanager bepaal je welke materialen besteld moeten worden. Hierbij heb je de touwtjes in handen wat betreft het budget en de projectplanning. Daarnaast speel je een cruciale rol in het technische toezicht op het project. Met oog voor een hoog kwaliteitsniveau, zorg je ervoor dat elk aspect tot op de millimeter nauwkeurig is uitgewerkt. De omvang van onze projecten maakt je werk extra uitdagend en boeiend. Bovendien blijf je jezelf voortdurend ontwikkelen en leer je veel van je collega's. Binnen onze organisatie liggen er kansen om je te specialiseren en door te groeien.

Is dit de uitdaging waar je naar op zoek bent? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog!



Gevraagd

Onze ideale Design Engineer toont initiatief, gaat oplossingsgericht te werk en werkt graag samen in een team. Je hebt bij voorkeur al een aantal jaar ervaring in een engineeringsrol en hebt de ambitie om je te ontwikkelen tot een leidinggevende op de engineeringsafdeling. Daarnaast beschik je over het volgende:

  • Je hebt minimaal HBO/WO werk- en denkniveau in de richting Werktuigbouwkunde of Bouwkunde
  • Je hebt kennis van 3D tekenpakketten en de wil om je hier verder in te verdiepen
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels


Aanbod

Als één van de wereldwijde marktleiders in de gevelbranche mag je er vanuit gaan dat alle zaken rondom jouw arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Daarom kan je in de rol van Design Engineer het volgende verwachten:

  • Een uitstekend startsalaris van €3.000,- voor starters en €4.500,- voor meer ervaren designers
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vanuit de CAO Metalektro
  • De mogelijkheden jezelf te blijven ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen
  • Een goede mix tussen werk en privézo heb je de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken
  • De mogelijkheid om je werk fulltime of parttime uit te voeren


Bedrijfsomschrijving

Wij werken op onze locatie in Middelburg in opdracht van internationale top architecten waar jij ontwerpen realiseerbaar maakt en waarbij je uiteindelijk terug kunt kijken op zeer aansprekende gebouwen. Je bent hierin steeds acteren op het snijvlak van design en engineering. Op zoek naar de beste oplossingen om het ontwerp mogelijk te maken. Er is een lange historie op het gebied van technisch ontwerp met diverse producten of eisen, innovatieve oplossingen op internationale projecten dat wereldwijd voor een goede reputatie heeft gezorgd. Wij behoren tot één van de wereldwijde marktleiders in de gevelbranche met 6000 medewerkers op 4 continenten. We zijn geen gewone gevelbouwer maar juist een bedenker van oplossingen. Zij werken in partnership met internationale top architecten, de grote (inter)nationale hoofdaannemers en opdrachtgevers. Door onze jarenlange ervaring is er een bijzondere positie verworven als kennispartner van diverse methodieken en toepassingen in de gevelbouw. Voorbeeld projecten zijn o.a. : The Shard (Londen), Stadskantoor Utrecht, The Rock (Amsterdam), The Red Apple (Rotterdam). Solliciteer snel via onderstaande knop en we nemen snel contact met je op!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in