+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Design Engineer 's-Heer Arendskerke

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 4.900 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de unieke kans om zowel nieuwe machines te ontwerpen als bestaande machines te optimaliseren, binnen een team van specialistische Engineers. Je speelt een cruciale rol in alle ontwikkelingsfasen, van schets tot productie. Geniet van de vrijheid om je eigen werktijden te bepalen, of je nu op kantoor werkt of vanuit huis. Dit alles binnen een groeiend, sociaal, en internationaal familiebedrijf, waar je passie voor techniek tot uiting komt. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar om deel uit te maken van dit dynamische team als Design Engineer? Bij ons krijg je de kans om niet alleen nieuwe machines te ontwerpen, maar ook optimalisaties door te voeren aan bestaande machines. Samen met een team van specialistische Engineers werk je aan iedere ontwikkelingsfase, van de eerste schets tot aan de productie en veldervaring. Of je nu vanuit huis werkt of op ons kantoor, als onderdeel van ons groeiende, sociaal en internationaal familiebedrijf heb je de vrijheid om je eigen werktijden te bepalen en je passie voor techniek tot uiting te brengen. Solliciteer vandaag nog op de functie van Design Engineer in 's-Heer Arendskerke en maak deel uit van ons inspirerende avontuur!


Waar ga je werken?

Al sinds 1948 zien wij de technische mogelijkheden en denken we in innovaties, ontwikkelingen en oplossingen. Wij leveren maatwerk. Machines, die het werk in de landbouw, utiliteit, mijnbouw, olie- en gasindustrie, recycling en boomverzorging optimaal ondersteunen.

De start op een boerderij in de Verenigde Staten groeide uit naar een bedrijf met bijna 4.500 medewerkers en netwerk van 600 dealers. Op ons kantoor in ‘s-Heer Arendskerke in Nederland werken we met 100 medewerkers en bedienen we het dealernetwerk in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. 

Jij staat vooraan bij het ontstaan van machines, die je zelf hebt helpen ontwerpen. Jouw nieuwe team heeft 40 Engineers met diverse specialisaties, die samen tot het beste resultaat leiden. We delen zelf onze werktijden in en er is een goede balans tussen op kantoor en thuis werken. Zelfstandig en geconcentreerd werken, is bij ons vanzelfsprekend. En loopt er iemand vast? Dan denken we meteen mee. Ook je collega’s in Amerika staan altijd voor je klaar.

We hebben een sfeervolle lunchplek waar we de tijd nemen voor een praatje. De meeste collega’s gaan in de pauze wandelen. Loop je met ons mee?


Wat ga je doen?

Jij, als Design Engineer in 's-Heer Arendskerke, ontwerpt de beste machines die concurrerend zijn in de markt. Nieuwe machines ontwerpen en bestaande machines optimaliseren, dat is jouw rol. Op basis van vragen en behoeften van onze klanten. En binnen de randvoorwaarden van het ontwerp, die doorgegeven worden door de (Senior) Project Engineer die het team leidt. Denk hierbij aan wettelijke eisen of voorwaarden vanuit ons marktonderzoek. Dat doe je door:

  • Het ontwerpen van machines in SolidWorks voor serieproductie, inclusief het maken van 3D-ontwerpen en het berekenen van onderdeelsterktes.
  • Het onderzoeken en beoordelen van ingekochte onderdelen, zoals motoren, om te zorgen dat ze voldoen aan de specificaties van de machine.
  • Het testen en ontwikkelen van machines, inclusief het ontwikkelen van testen om de levensduur te beoordelen en prestaties te optimaliseren.
  • Het continu overleggen met Engineering Technicians tijdens het prototypetraject om eventuele problemen op te lossen en het ontwerp aan te passen.
  • Het opstellen van handleidingen voor Manufacturing, inclusief instructies voor efficiënte montage en onderhoud, en het bijwerken van stuklijsten in Excel met alle benodigde onderdelen.
Wat verwachten wij van jou?

Goed om te weten: Iedereen is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hechten we waarde aan samenwerken en we zien overal kansen. Kansen die we aangrijpen. Jij bedenkt oplossingen waar niemand eerder aan dacht. Ook ideeën van collega’s werk je graag samen uit. De technische kennis en inzichten die je hebt, weet je helder en gestructureerd over te brengen aan anderen. Daarnaast neem je mee:

  • Een afgeronde hbo-opleiding Werktuigbouwkunde of een vergelijkbare technische opleiding.
  • Minimaal 3 jaar ervaring met het ontwerpen van machines.
  • Oog voor details en het vermogen om nauwkeurig te werken.
  • Goede kennis van de Engelse taal. 

Enthousiast? Solliciteer dan op de functie van Design Engineer in 's-Heer Arendskerke! Wij nemen binnen één werkdag contact met je op en nodigen je uit voor een intake bij ons op kantoor. Onder het genot van een bak koffie en oprechte interesse leren wij elkaar beter kennen.


Wat kun je van ons verwachten

Een uitdagende functie met oog op goed werkgeverschap! Jezelf continu blijven ontwikkelen staat bij Maintec centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je gewaardeerd voelt en samen blijven we in gesprek over jouw ontwikkelmogelijkheden en ambities. Vanaf het moment dat jij onderdeel bent van ons team, ben je samen met jouw collega’s van de Maintec Workforce ons visitekaartje bij de opdrachtgever. Daarnaast bieden wij ook goede arbeidsvoorwaarden, want ook deze waardering vinden wij belangrijk. Een idee van jouw arbeidsvoorwaardenpakket voor de functie van Design Engineer in 's-Heer Arendskerke zijn:

  • Op basis van een fulltime dienstverband verdien je tussen de € 2.900 en € 4.900 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Baangarantie door middel van een vaste aanstelling;
  • Werkzaam in CAO Metaal & Techniek;
  • 25 vakantiedagen;
  • 13-ADV dagen per jaar;
  • 8% vakantietoeslag;
  • Pensioenopbouw via het STiPP Plus Pensioenfonds;
  • Acceptabele reistijd met een woon-werkvergoeding van € 0,23 cent per kilometer tot maximaal 120 km per dag;
  • Mogelijkheid tot het volgen van vakspecifieke opleidingen en cursussen vanuit Maintec of bij de opdrachtgever.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in