+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Middelburg.

Junior Calculator Middelburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BOEG

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Dit bouwbedrijf met Zeeuwse roots zoekt een junior calculator. Je werkt aan verschillende projecten, van nieuwe woningen tot onderhoud van recreatieparken. Je leert alles over calculatie van een ervaren collega. Samen met hem werk je aan offertes, begrotingen en meer. Je krijgt een goed salaris en valt onder de Bouw & Infra CAO, dus je pensioen is goed geregeld. Dit is een kans om veel te leren en te groeien in de bouwsector. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Mijn opdrachtgever is een informeel, nuchter en familiair bouwbedrijf met Zeeuwse roots. Zij bouwen nieuwe woningen, nieuwe utilitaire panden en daarnaast doen zij het onderhoud en service voor een van ’s lands grootste recreatieparken. Sinds kort opereert zij ook een HSB fabriek voor prefab woningen. Kortom; je vindt hier diversiteit in je type project en veel afwisseling.

De calculatie staat onder leiding van een bijzonder ervaren man, die graag het vak van de calculatie bijbrengt aan jou en je alles leert wat er te leren valt.


Functie

In de functie van junior calculator werk je onder de vleugels van het hoofd calculatie kostentechnisch de diverse projecten uit. Je vraagt offertes aan en verzorgt ze richting je eigen klant. Uiteraard trek je hoeveelheden uit, stel je begrotingen en offertes op en ben je veel in overleg met de diverse externe partijen zoals opdrachtgevers, architecten en onderaannemers. En je ziet de door jou uitgewerkte projecten verrijzen in de regio waar je werkt.


Eisen
  • Mbo of hbo bouwkunde
  • Technisch inzicht & analytisch vermogen
  • Kennis/ervaring met calculeren in IbisTrad is wenselijk

Voorwaarden

Je komt te werken in een jong bouwbedrijf met een no-nonsense mentaliteit, waar je van een van de meest ervaren calculators in het vak alle kneepjes geleerd krijgt. Je krijgt een mooi en marktconform salaris en secundair val je – uiteraard – in de Bouw & Infra CAO, dus je pensioen is goed geregeld.


Extra

Ben jij een bouwkundige, die graag aan diverse projecten werkt en het vak van de calculatie eigen wil maken? Neem dan contact met mij op en dan spreken we met een bakje koffie erbij samen verder over deze vacature.
Als deze vacature niet de jouwe is, maar je wil wel samen sparren over andere mogelijkheden, kan je uiteraard ook reageren.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in