+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Colijnsplaat.

Calculator Colijnsplaat

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

HB17 werkt

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?! Als Calculator ben je de spil in het gehele orderproces, van het binnenhalen van nieuwe projecten tot de succesvolle oplevering ervan. Je blinkt uit in het onderhouden van sterke relaties, hebt een scherp cijfermatig inzicht en bent een echte ondernemer die kansen omzet in actie. Als jij klaar bent voor een uitdagende en toekomstbestendige rol in de bouwsector, dan is dit jouw kans!

Wat ga je doen?

Als calculator heb je bij onze opdrachtgever een spilfunctie te pakken. Je bent verantwoordelijk voor het gehele orderproces, en dat betekent dat je van het binnenhalen van nieuwe orders tot het opleveren ervan nauw betrokken bent.
Je betrokkenheid zie je terug in het continue contact wat je onderhoud met klanten en collega’s, je bent op de hoogte van het werk wat wordt verricht, zowel op kantoor als op de bouw, en je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s en klanten als het gaat om het verloop van projecten. In de kern van de functie breng je adequate offertes uit, met de best haalbare kostprijs en optimale productiemethode, aan nieuwe en bestaande klanten. Dit alles natuurlijk met als doel om orders binnen te halen.
Je brengt offertes en ordercalculaties uit voor kleine en grote projecten. Uiteraard wordt daarbij gekeken naar alternatieve mogelijkheden om de projecten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en faalkosten te voorkomen. Een professionele opvolging van de uitgebrachte offertes en ontvangen opdrachten is een logisch gevolg, evenals een correcte naleving van contractafspraken.

Deze vacature ontstaat wegens het aankomend pensioen van de huidige calculator. Er is er ruimte voor een nieuwe inrichting van deze functie. Deze toekomstige ontwikkeling is dus een mooie uitdaging!
Het gaat niet om de specifieke kennis en ervaring die je hebt als calculator. Begrijp je het krachtenveld binnen de bouw, ben je goed in het opbouwen en onderhouden van relaties en heb je cijfermatig inzicht?
Dan heb je een hele mooie basis en kun je de kans krijgen om deze functie toekomstbestendig in te gaan richten bij onze opdrachtgever.

Wie ben jij?
  • Ervaring in de bouwsector, kennis van wapeningsstaal/verwerken van beton(staal) op de bouwplaats. Voorbeeldfuncties zijn uitvoerder, voorman, projectleider of calculator;
  • Cijfermatig inzicht, kennis en ervaring vanuit een calculatiefunctie is een pré;
  • Ondernemend karakter, je ziet kansen en mogelijkheden en hebt het vermogen dit om te zetten tot actie en anderen daarin te enthousiasmeren;
  • Kunnen denken in het belang van het bedrijf, waarbij je vindingrijk bent en altijd denkt in oplossingen, efficiënt werkt en streeft naar de hoogste kwaliteit;
  • Samen kunnen werken, waarbij je de kwaliteiten van een ander respecteert en benut, een ander helpt en naast hard werken ook ruimte maakt voor humor en gezelligheid;
  • Een lerende houding, waarbij je open staat voor feedback, werkt aan je eigen persoonlijke ontwikkeling en open staat voor nieuwe ideeën en technieken.
Wat bieden wij?

Je treedt direct bij onze opdrachtgever in dienst. 

Over de opdrachtgever

Welkom in de wereld van ongeëvenaarde stevigheid en betrouwbaarheid, waar elke constructie begint met de kracht van betonbewapening. Als de ruggengraat van de bouwsector is onze opdrachtgever de onzichtbare kracht achter iconische gebouwen, bruggen en infrastructuur over de hele wereld. Met hun expertise en toewijding zetten we de standaard voor duurzaamheid en innovatie!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in