+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Middelharnis.
Laad meer vacatures

Calculator Werktuigbouwkunde Middelharnis

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hoppenbrouwers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Jij maakt offertes voor de klanten, zo duidelijk en nauwkeurig als mogelijk is. Het vertalen van de wensen en eisen van de klant naar een nauwkeurige offerte; daar haal jij als calculator werktuigbouwkunde energie uit. Of je nu zelf wordt benaderd, of bezig bent met een aanbestedingsprocedure, door jou heeft de klant inzicht in de kosten. Kortom, werk aan allerlei projecten bij Hoppenbrouwers Middelharnis. Doe waar je goed in bent.


Lever topkwaliteit

Zodra we een aanvraag binnenkrijgen voor de aanleg van werktuigbouwkundige installaties, kom jij in beeld. Jij weet precies wat er nodig is om klanten over de streep te trekken. En je rol houdt niet op bij de voorbereiding van een project. Ook tijdens de bouw kunnen collega’s jouw installatiekennis namelijk goed gebruiken. Er zit veel afwisseling in de opdrachten. Bijvoorbeeld een offerte opstellen voor de aanleg van een persluchtinstallatie bij een productiebedrijf of de aanleg van sanitaire voorzieningen in een zorginstelling. Twee totaal verschillende projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als calculator werktuigbouwkunde. Je bent dan onder andere bezig met het:

• Berekenen van de kostprijs van werktuigbouwkundige installaties met behulp van een calculatieprogramma
• Opstellen van een gedetailleerde offerte, waarbij je ook zorgt voor de begeleidende teksten en technische omschrijvingen
• Vastleggen van de werktuigbouwkundige installaties in een ontwerp, waarbij je zelf systeemkeuzes maakt en advies geeft, bijvoorbeeld over materialen
• Beoordelen van de aanvraag. Samen met de leden van het projectteam, zoals de technisch adviseur en projectleider, beoordeel je of aanvragen in de planning passen en haalbaar zijn binnen de gestelde termijnen

Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld op de vrijdagmiddagborrel of tijdens ons jaarlijks personeelsfeest. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!



Gevraagd

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als betrouwbaar, behulpzaam en je hebt een oog voor detail. Je geeft direct advies aan de klant om te zorgen dat er een betrouwbaar kostenplaatje uit komt. Daarom is het belangrijk dat je meedenkt met klanten. Daarnaast beschik je als zorgvuldige calculator over:

• Minimaal een mbo 4-diploma in een werktuigbouwkundige richting of vergelijkbaar niveau door werkervaring
• Bij voorkeur enkele jaren ervaring met het calculeren en ontwerpen van werktuigbouwkundige installaties
• Kennis van geldende normen en voorschriften (Bouwbesluit, brandveiligheidseisen, NEN-normen en eisen bouw- en woningtoezicht)
• Een rijbewijs B.

Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.



Aanbod

  • Vast contract bij indiensttreding.
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
  • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.


Bedrijfsomschrijving

Hoppenbrouwers is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in