+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zierikzee.

Projectleider WTB Zierikzee

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.096 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van technologische innovatie en duurzaamheidsinitiatieven door je expertise in werktuigbouwkunde in te zetten voor een opdrachtgever die zich toelegt op het zuiveren en waardevol maken van water. Als Projectleider Werktuigbouwkunde leid je multidisciplinaire projecten binnen de watercyclus, waarbij je een cruciale rol speelt in het veiligstellen en duurzaam beheren van onze kostbaarste hulpbron. Jouw passie voor water en innovatie vinden hier een thuis. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Ben jij gepassioneerd over techniek en duurzaamheid? Onze opdrachtgever is op zoek naar een gedreven Projectleider Werktuigbouwkunde die zijn/haar expertise wil inzetten voor een duurzame watercyclus. Bij hen draait alles om het zuiveren en waardevol maken van water - van drinkwater voor de maatschappij tot proceswater voor de industrie. Word jij enthousiast van multidisciplinaire projecten en technische uitdagingen? Lees dan verder!

Wat is jouw rol?

De afdeling Projects & Operation Support (P&OS) bij deze opdrachtgever houdt zich bezig met het voorbereiden en uitvoeren van multidisciplinaire projecten voor drink- en industriewater. Als projectleider werktuigbouwkunde ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden, ontwerpen, uitvoering gereed maken en het uitvoeren van het werktuigbouwkundige deel van deze projecten. Bij ieder project wordt een team van specialisten samengesteld, waarbij één van de projectleiders of een projectmanager ook de lead heeft over het gehele project. Werkzaamheden waar je aan kan denken zijn:

  • Het maken van werkplanningen, werkbeschrijvingen, calculaties en bestekken;
  • Het opstellen van uitbestedingsvoorstellen en evalueren van de binnengekomen aanbiedingen;
  • Het bewaken van de voortgang van de lopende projecten, begeleiden van de uitvoering en het bewaken van de financiën;
  • Het op orde maken en houden van de projectadministratie en zorgen voor een compleet projectdossier.
Functie eisen

In een projectleider WTB zoeken wij iemand die graag de leiding neemt en het overzicht houdt. Je bent zowel resultaat als klantgericht en weet goed te werken in teamverband. Je hebt je sporen verdient als werkvoorbereider, engineer of (junior) projectleider in de werktuigbouwkunde. Het liefst heb je deze ervaring opgedaan in een industriële setting. In ieder geval bezit jij:

  • Je beschikt over een HBO-diploma Werktuigbouwkunde.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een leidende rol binnen technische projecten.
  • Affiniteit met de nutssector;
Over het bedrijf

Bij deze opdrachtgever, sta jij centraal in een omgeving die diversiteit en inclusiviteit viert. Hier is jouw unieke perspectief niet alleen welkom, maar essentieel. Stel je voor dat je elke dag naar werk gaat wetende dat jouw bijdrage direct bijdraagt aan een groter doel: het veiligstellen en duurzaam beheren van onze meest kostbare hulpbron, water. Bij deze opdrachtgever word je deel van een toegewijd team dat voorop loopt in technologische innovatie en duurzaamheidsinitiatieven. Jouw passie voor water en jouw drang naar innovatie vinden hier een thuis. Sluit je bij hen aan en speel een sleutelrol in het veilig en duurzaam leveren van drinkwater. Maak samen met de opdrachtgever een blijvende impact op de wereld.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectleider WTB die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in