+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Goes.
Laad meer vacatures

Junior Projectleider Goes

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.021 - € 3.897 p/m

Vacature in het kort

Als Junior Projectleider krijg je de kans om je technische expertise te combineren met projectcoördinatie in een omgeving. Je bent het aanspreekpunt voor zowel intern als extern, van service tot oplevering. Deze rol biedt de unieke mogelijkheid om te werken aan diverse projecten binnen de technische sector, waarbij je nauw samenwerkt met ervaren projectmanagers om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige projectleider. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Als Junior Projectleider ben je verantwoordelijk als aanspreekpunt voor zowel intern als extern op het gebied van service, opdrachtbevestiging tot het opleveren van de opdracht. Een flinke uitdaging, maar ook een unieke kans! Is dit jouw volgende stap?


Wat ga je doen?

Ben jij een ambitieuze professional met een passie voor projectmanagement? Als jij op zoek bent naar een uitdagende rol waarin je jouw technische expertise kunt combineren met projectcoördinatie. Dan is de functie Junior Projectleider perfecte kans voor jou!

In de functie van Junior Projectleider ga jij aan de slag zodra de opdracht van de klant binnen is. Je bent verantwoordelijk als aanspreekpunt voor zowel intern als extern. Dit is op het gebied van service, opdrachtbevestiging tot het opleveren van de opdracht. Voor grote projecten heb je interne verantwoordelijkheid als het maken van werkpakketen, bestellen van materialen en het voorbereiden van de afname. Naast het bewaken van projectplanning ben je ook verantwoordelijk voor het uitzetten van inkooporders en het opstellen van werkinstructies. Aan de hand van tekeningpakketten en technische beschrijvingen moet je de werkzaamheden die nodig zijn kunnen doorgronden en vertalen naar belanghebbenden.

Als Junior Projectleider krijg je de mogelijkheid om te werken aan diverse projecten binnen de technische sector. Je werkt nauw samen met ervaren projectmanagers en krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige projectleider. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het coördineren, beheren en monitoren van projecten. Hier werk je samen met verschillende belanghebbenden en zorgt voor een succesvolle uitvoering van projectdoelen.

Wil jij jouw carrière een boost geven door jouw organisatorische en communicatieve vaardigheden te benutten? Als Junior Projectleider krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen in projectmanagement en jezelf verder te ontwikkelen. Door actief bij te dragen aan projectplanningen, het beheersen van risico’s en het verbeteren van projectmanagementprocessen, kun je jouw vaardigheden naar een hoger niveau tillen. Dit is jouw kans om te groeien en jouw stempel te drukken op uitdagende projecten in een dynamische omgeving.

Als jij enthousiast bent geworden en wilt solliciteren naar de rol van  Junior Projectleider, stuur dan nu jouw cv en motivatiebrief naar mij. Ik kijk uit naar jouw sollicitatie en hoop jou spoedig uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek.


Jouw werkzaamheden
  • Rapporteren aan de projectmanager over de status, problemen en voortgang van projecten;
  • Bijdragen aan continue verbetering van projectmanagementprocessen en -praktijken;
  • Monitoren van de voortgang van projecten en ervoor zorgen dat ze binnen de gestelde tijd en het budget worden uitgevoerd;
  • Assisteren bij het opstellen van projectplannen, inclusief het definiëren van doelstellingen, mijlpalen en deadlines;
  • Coördineren en communiceren met verschillende belanghebbenden, waaronder klanten, leveranciers en interne teams.


Gevraagd

  • Starter met een afgeronde hbo-opleiding Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
  • Ervaring met het maken van werkinstructies;
  • Ervaring met het lezen van technische specificaties;
  • Bekend met materiaal- en gereedschapskennis;
  • Affiniteit met rollend materiaal;
  • Beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je kan goed overweg met een computer en MS Office;
  • Communicatief sterk, nieuwsgierig, resultaatgericht, daadkrachtig, teamplayer en leergierig.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud van rollend materiaal en is een bekende speler in de Nederlandse en Europese markt. Hierbij spelen kwaliteit, veiligheid en oplossingsgericht hele belangrijke rollen. Als Junior Projectleider stap je in een dynamische functie met veel vrijheid, veel verantwoordelijkheid, dicht op de praktijk in een 24/7 organisatie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in