+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergen op Zoom.
Laad meer vacatures

Projectorganisator Infra Bergen op Zoom

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.080 - € 5.630 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Duik in de wereld van infrastructuur met een rol bij BAM Infra Regionaal. Hier leid je wegenprojecten van begin tot eind, met een sterke focus op veiligheid, kwaliteit en kostenoptimalisatie. Geniet van de flexibiliteit van hybride werken, aantrekkelijke bedrijfsfitnesskorting, en een collectieve zorgverzekering. Ontwikkel jezelf verder met uitgebreide perspectieven en mogelijkheden binnen een positieve en inclusieve werkcultuur. Ontdek een werkomgeving waar je impact maakt en groeit. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Grijp je kans als ervaren projectorganisator bij BAM Infra Regionaal. Leid uitdagende wegenprojecten van schets tot voltooiing, waarbij je focus ligt op veiligheid, kwaliteit en kostenoptimalisatie. Word een motor voor vooruitgang en draag bij aan een efficiëntere toekomst in de wereld van infrastructuur!

Wat ga je doen

Bij BAM Infra regionaal zuid is de functie van projectorganisator een uitdagende rol waarbij je een cruciale rol speelt in complexe wegenprojecten. Je zorgt voor een veilige, kwalitatief optimale en tijdige projectuitvoering tegen de meest economische kosten, met oog voor technische en organisatorische aspecten.

  • Je stuurt het proces aan van prijsvorming tot realisatie organisator en kartrekker
  • Je waarborgt de veiligste en meest efficiënte werkmethode gedurende het project
  • Je coördineert het ontwerpproces, stel planningen en inkoopspecificaties op
  • Je identificeert project-specifieke risico's en neemt tijdig beheersmaatregelen
  • Je bepaaldt samen met het team de inzet van personeel, materieel en materiaal, en fungeer als aanspreekpunt voor technische zaken
Jouw werkomgeving

Jouw team is werkzaam in de provincie West-Brabant en Zeeland, met bergen op Zoom als jouw standplaats. Naast het gemak van thuiswerken en het dynamische kantoor in Bergen op Zoom, zal je ook werkzaam zijn op diverse uitdagende projectlocaties. Geniet van een afwisselende werkomgeving waarin je niet alleen actief bent voor het bedrijfsonderdeel Wegen, maar ook nauw samenwerkt met onze partners van BAM Civiel, BAM Verkeerstechniek, BAM Energie en Water. Met BAM creëer je een impactvolle toekomst!

Wij bieden jou

Bij BAM geloven we in het investeren in onze medewerkers en het creëren van een positieve en inclusieve werkcultuur. Bij BAM kun je hybride werken, waardoor je flexibel kunt werken en een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. Wij bieden je de mogelijkheid tot bedrijfsfitnesskorting van gemiddeld 40% en deelname aan een collectieve zorgverzekering, zodat je gezondheid en welzijn worden ondersteund. Zo willen wij een omgeving creëren waarin wij jou volop perspectief en ontwikkelingsmogelijkheden bieden binnen BAM, zodat je kunt blijven groeien en jezelf verder kunt ontplooien.
 

  • Een salaris tussen de € 4.080,- en € 5.630,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Bouw en Infra cao, waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen + 15 roostervrije dagen op basis van een fulltime dienstverband
  • Een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra)
  • Een elektrische leaseauto of mobiliteitsbudget
  • Een laptop en iPhone om je werk efficiënt en effectief uit te kunnen voeren

Ben je jonger dan 35 jaar? Dan kun je deelnemen aan Young BAM. Dit initiatief organiseert jaarlijks diverse activiteiten, waaronder (online) projectbezoeken en workshops over nieuwe ontwikkelingen in onze branche.

Hier herken jij jezelf in

Als ervaren projectorganisator bij BAM omarm je uitmuntend leiderschap, effectieve communicatie en teambuilding. Met een proactieve en flexibele aanpak motiveer je teams en werk je harmonieus samen met belanghebbenden. Je bekwaamheid om problemen doeltreffend op te lossen en belangen in balans te brengen, draagt bij aan een succesvolle, veilige projectuitvoering. Met een sterk gevoel van eigenaarschap en initiatief creëer je een inclusieve omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en het beste van zichzelf kan geven.

En verder:

  • Je hebt een hbo- of wo-werk- en denkniveau en bij voorkeur een (civiel)technische en/of technisch bedrijfskundige opleiding.
  • Je hebt meerdere jaren ervaring in een rol als (project)organisator of werkvoorbereider in de infra- of wegenbouwsector.
  • Je beschikt over een grondige kennis van bouwmethodes en -technieken, wat je in staat stelt om veilige en efficiënte werkmethodes te ontwikkelen. Calculatie-ervaring is hierbij een grote pré.
  • Je herkent jezelf in karaktereigenschappen als flexibiliteit, samenwerken en eigenaarschap.
Het sollicitatieprocesproces

Is jouw interesse gewekt? Laat dan via de button ‘solliciteren’ jouw gegevens achter. Onze recruiter Frank Laracker maakt graag kennis met jou. Heb je nog vragen? Bel, mail of app Frank Laracker via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-48011099 gerust! 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in