+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Middelburg.
Laad meer vacatures

Outdoor medewerker Middelburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 10 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van praten en mensen overtuigen? Dan is deze baan perfect voor jou! Je gaat buiten aan de slag om klanten te werven voor een groot telecombedrijf. Je werkt in een leuk team en krijgt een goed startsalaris. Geen ervaring nodig, je leert alles terwijl je werkt. Je gaat ook naar zomer evenementen om het bedrijf te vertegenwoordigen. Plus, je krijgt een reiskostenvergoeding, flexibele werktijden en een pensioenregeling. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een vlotte babbel? En hou jij van het overtuigen van mensen? Dan is deze functie wat voor jou!👇

Heb jij een passie voor sales? En hou jij van het maken van een praatje? Dan is deze functie als outdoor sales medewerker wat voor jou! Je zult jouw goed werkende praatjes gaan gebruiken om klanten te winnen voor Delta. Klinkt als een goede combinatie toch? Dit alles ga je doen voor een mooi startsalaris van € 13,62 per uur!💸

📢 Snel solliciteren= snel starten!📢

Wat bieden wij jou
  • Startsalaris van € 13,62 per uur💰
  • Verhoog je eigen salaris! Tot wel 15 euro per uur🤑
  • 10-32 uur aan flexibele werktijden!
  • Een actieve baan met veel klantcontact!
  • Werken bij een van de grootste telecomproviders!
  • Je komt terecht in een super gezellig team!
Wie ben jij

Jij bent een vastberaden sales superster! En je houdt van contact op heel veel verschillende manieren. Ook ben je een echte team-player. Naast deze punten ben je natuurlijk een super enthousiast persoon, want hoe ga je anders de klanten binnen halen?

Ook ben je toe aan een nieuwe uitdaging, deze pak je dan ook met beide handen aan! Ervaring in het vak is niet nodig je gaat namelijk alles leren tijdens je eerste weken.✔

Hieronder nog 2 belangrijke punten:

  • Wanneer nodig op zaterdag beschikbaar
  • Een positieve en enthousiaste instelling!
Wat ga je doen

Binnen Delta ga jij met je enthousiasmerende aanpak nieuwe klanten binnen halen. Ja, echt jij gaat zorgen dat er nieuwe mensen kunnen genieten van de service van Delta Fiber. Naast het binnenhalen van klanten ga je bepaalde services verrichten voor de klanten. Maar het werk gaat vooral om het op een leuke en positieve manier na bellen van mensen die hiervoor aan de deur zijn gesproken.

In de zomer zijn er verschillende evenementen waarop Delta Fiber te vinden is. Hier ga jij aan de slag. Voorbeelden van evenementen zijn bijvoorbeeld City of dance en verschillende soorten braderieën. Klinkt als een veelzijdige baan, waarbij je vlotte babbel van pas gaat komen, toch?

Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen over deze functie twijfel dan ook niet om te bellen!📞

Waar ga je werken

Delta FIber is gevestigd op twee locaties in Nederland . Waarvan één in Schiedam en één in Middelburg. Jij gaat actief zijn vanuit Middelburg. Werklocatie is goed bereikbaar met auto, bus of trein. Het NS-station zit op ongeveer 10 minuten loopafstand. Je komt komt terecht in een bedrijf waarin een positieve sfeer en goede communicatie centraal staat. Je gaat dan ook al snel merken dat je met net zulke sociale en enthousiaste mensen werkt als jij.

  • € 0.21 Reiskostenvergoeding per km
  • Flexibele werktijden
  • Pensioenregeling vanaf dag 1
Sollicitatie

#TEMPO Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature omtrent vakantiewerk solliciteer dan nu! Bij vragen en/of opmerkingen bel of mail gerust. Wij zijn te bereiken op 0113308120 en mailen kan ook naar onderstaand adres. Wil jij zo snel mogelijk aan de slag zorg dan voor een referentie die wij kunnen contacteren! 📞

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in