+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Middenbeemster.
Laad meer vacatures

Schilder Middenbeemster

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Binnen even dat muurtje extra aanstrijken of die scheur in de muur? Buiten de openstaande spijkergaten plamuren of net nieuw gezette glaslatten gronden? Jij kan niet over je hart verkroppen de klant daar lang mee te laten zitten. Dus je pakt je spullen neemt de klant mee en zegt: Kijk, dit heb ik toch mooi even voor je gedaan vandaag. -         Die bak koffie en lekker koek voor de schilder komt dan vanzelf tevoorschijn. -         Einde van de dag stap je in de auto, voldaan op weg naar huis, maar eerst nog even vragen of de klant tevreden is en hoe laat je er morgen weer bent. -         Wedden dat de volgende dag de warme koffiegeur je weer tegemoet komt? -         Zo kan jij jouw mooie vak als schilder weer volle overtuiging uitvoeren! Mooier kunnen we het niet maken … Welkom bij Faber!


Ben jij het?

Wij bieden jou een functie als schilder aan die bij jouw wensen past! Aangezien je veel met klanten in contact staat is beheersing van de Nederlandse taal gewenst. Je hebt 1 tot 3 jaar passende werkervaring, met genoeg opgedane kennis en eventueel al een diploma op zak. Zelfstandig werken en of in teamverband is geen probleem voor jou, daarbij is het wel belangrijk dat je in het begin met eigen vervoer naar het werk kunt komen!


Wat wij bieden

Wat jij kan vinden wij bijzonder! Dat belonen we bij Faber met: -         Uitstekend salaris conform de schilder cao tussen de €2300 en €2800 bruto per periode. Uitbetaling salaris naar keuze uit per week of per 4 weken. -         Er zijn twee soorten pensioen waaruit jij kan kiezen wat het beste bij jou past: Stipp of BPF Schilders. Netto onder streep meer overhouden of voor later een groter pensioen opbouwen? -         Mogelijkheden tot een jaarcontract of vast contract bij goed functioneren. -         Loyaliteitsprogramma: iedere werkdag spaar jij punten. Deze spaarpunten wissel je in voor de mooiste en leukste cadeaus. Hierbij kun je denken aan nieuwe gereedschappen, maar vergeet vooral de weekendjes weg niet! -         Opleidingen voor jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden die Faber voor jou betaalt. -         Persoonlijke aandacht, bij ons sta jij op nummer 1. Wij komen bij jou langs op locatie om te horen hoe het gaat. -         Binding met jou en je Faber collega’s vinden wij ook belangrijk. Dit doen we met een zomer- en kerstborrel.


Waar jij werkt

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schilder branche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in