+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Westzaan.
Laad meer vacatures

Schilder Westzaan

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.750 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Als jij een vriendelijke en nauwgezette persoon bent die op zoek is naar een baan met verantwoordelijkheid, dan is het zeker de moeite waard om verder te lezen! Bij de Faber Familie zijn we momenteel op zoek naar een ervaren allround schilder om ons team te versterken. In deze functie draag je de verantwoordelijkheid voor diverse schilderwerkzaamheden, waaronder spuiten, afkitten, behangen, glas zetten en houtrot repareren. Je zult betrokken zijn bij verschillende projecten en krijgt de kans om je vakmanschap in te zetten voor zowel zakelijke als particuliere klanten.


Ben jij het?

Voor deze positie is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van een schildersvakdiploma op niveau 2/3 en aantoonbare ervaring hebt als allround schilder. Daarnaast dien je ruime expertise te hebben op het gebied van spuiten, afkitten, behangen, glas zetten en houtrot repareren. Een geldig VCA-certificaat is eveneens vereist, samen met een geldig rijbewijs en eigen vervoer. Je hebt een sterke teamgeest en een klantgerichte houding. Bovendien ben je gemotiveerd, leergierig, vriendelijk, en voer je je werk nauwkeurig en zorgvuldig uit.


Wat wij bieden

Bij ons kun je rekenen op een aantrekkelijk startloon tussen €3.000,- en €3.750,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring. Vanaf de eerste dag begin je met het opbouwen van je pensioen en kun je kiezen tussen het Stipp- of Bpf-pensioenplan. Wij hechten grote waarde aan jouw persoonlijke groei en bieden jaarlijks trainingen en cursussen aan, zoals houtrotreparatie, spuittechnieken, of het behalen van een hoogwerker certificaat. Bovendien kun je bij ons punten verzamelen waarmee je leuke geschenken kunt verdienen.


Waar jij werkt

Ons bedrijf heeft een lange geschiedenis sinds 1898 en is een gevestigd familiebedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende aspecten van vastgoedonderhoud. We bedienen zowel de zakelijke als particuliere sector en bieden een uitgebreid scala aan diensten aan. Dit omvat onder andere schilderwerk, renovaties, beton- en houtrotreparatie, en de installatie van gecertificeerd hang- en sluitwerk.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in