+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Outsystems Developer Moerdijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RED Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.500 p/m
  • Bonusregeling, Laptop, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Ben je goed in het bouwen van speciale en nieuwe computerprogramma's met OutSystems? Vind je het leuk om met jouw kennis de digitale wereld beter te maken? Dan is deze baan iets voor jou! In dit werk help je mee aan het maken van een nieuwe IT omgeving. Je werkt met een team aan moeilijke projecten en gebruikt jouw vaardigheden om slimme oplossingen te bedenken. Je gaat ook junior collega's helpen en praten over de plannen voor de toekomst. Dit alles doe je bij een groot bedrijf dat in de autobranche werkt. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ware magiër als het gaat om het bouwen van innovatieve en betoverende applicaties met OutSystems? Ben jij altijd op zoek naar nieuwe manieren om de digitale wereld te betoveren met jouw programmeerkunsten? Dan hebben wij dé perfecte uitdaging voor jou als OutSystems Developer!

Binnen het bedrijf van onze opdrachtgever wordt de komende jaren hard gewerkt aan de totstandkoming van een nieuwe IT omgeving en de bouw duurt zeker tot en met einde 2023 waarna de beheer en ‘continuous delivery’ periode aanbreekt waarbij doorontwikkeling essentieel is.

Als OutSystems Developer ben jij de code magiër die de grenzen van mogelijkheden verlegt. Je hebt de kracht om complexe vraagstukken om te zetten in gebruiksvriendelijke en indrukwekkende applicaties. Samen met een team van enthousiaste ontwikkelaars werk je aan uitdagende projecten en maak je gebruik van jouw magische vaardigheden om baanbrekende oplossingen te creëren. Afhankelijk van jouw kennis zullen je werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden en uitvoeren unit tests, bouwen van applicatie (functies) in en met OutSystems maar ook:
  • Mede bewaken van de kwaliteit van (het totaal aan) ontwikkelde software;
  • Bijhouden en volgen van trends, ontwikkelingen en best practices.
Neem je al nodige ervaring mee? Dan zul je je ook bezighouden met:
  • Begeleiden en coachen van junior developers;
  • Vertegenwoordigen van het Dev-team in strategie/architectuur overleggen;
  • Mede richting geven aan de OutSystems en Applicatie strategie en jaarplan.
Over de opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een leidende speler op het gebied van Europese banden- en velgendistributie met een groepsomzet van ruim 1,5 miljard euro per jaar en met een flinke groei-ambitie. De werkmaatschappijen zijn actief in verschillende onderdelen van de automotive supply chain – denk aan internationale autobanden distributie, productie, retail en dienstverlening.

Het bedrijf is in 2017 opgericht als moederorganisatie van een tweetal bedrijven, beide met een historie van ruim 50 jaar. Ze zijn opgericht met als doel de leiding en organisaties van deze groepen samen te brengen en te werken vanuit één visie, strategie en beleid. In totaal bestaat de organisatie uit ruim 17 werkmaatschappijen in binnen- en buitenland, met ongeveer 1.400 medewerkers bestaande uit vaste- en flexkrachten.

Gevraagd

Zowel starter als ervaren developer ben jij als OutSystems Developer een enthousiaste aanpakker met een goede dosis doorzettingsvermogen. Je hebt een proactieve, resultaatgerichte en teamplayer mentaliteit die goede beheersing heeft van de Nederlandse en Engelse taal. Termen als Javascript, HTML, CSS, Agile, Scrum, SQL, XML klinken je bekend en als muziek in de oren.

Aanbod

Een gave functie binnen een gezond en sterk internationaal groeiende organisatie binnen de Automotive. Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden komen aan bod samen met een laptop van de zaak. Ook magiërs kunnen zichzelf blijven ontwikkelen, daarom word er een vergoeding aangeboden van vakgerichte trainingen- of opleidingen en een bedrijfsfitnessregeling. Je krijgt ook elke dag een heerlijke lunch tegen een kleine bijdrage (€1,85 per lunch). Daarnaast bieden wij ook:
  • Part- of fulltime dienstverband 32 tot 40 uur;
  • Een bruto salaris tussen € 3.000,- en € 5.500,- afhankelijk van jouw ervaring;
  • Winst- en prestatieafhankelijke bonusregeling;
  • Middelloon pensioen (60% premie inleg werkgever);
  • Reiskostenvergoeding;
  • 25 verlofdagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • 8% bruto vakantiegeld.
Interesse?
Ben jij klaar om jouw OutSystems Developer skills in te zetten en de digitale wereld te betoveren met jouw code magie? Solliciteer vandaag nog en laat ons zien waarom jij de ultieme Outsystems Developer bent! We kunnen niet wachten om jouw betoverende applicaties te zien en samen nieuwe digitale grenzen te verleggen. Heb je eerst nog vragen voordat je solliciteert? Mats vertelt je graag meer over de functie en het bedrijf. Wij zijn te bereiken via 010-3182840 of stuur een mailtje via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Let op: een referentiecheck is onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in