+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Outsystems Developer Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Congestie op het elektriciteitsnet, je hoort en leest er dagelijks over in het nieuws. Een complex probleem dat we gaan oplossen! Team Capaciteitsmanagement zorgt ervoor dat we de capaciteit van onze elektriciteitsnetten optimaal benutten zodat we zoveel mogelijk klanten kunnen blijven aansluiten. Dit doen we door aan de ene kant de technische capaciteitsgrenzen van onze netten op te rekken en aan de andere kant de vraag naar capaciteit dynamisch te verlagen door klanten te compenseren om op bepaalde tijdstippen het net minder te belasten. Processen die zonder data en IT niet op schaal uit te voeren zijn.

Door de toenemende congestie verandert het speelveld elke dag en wordt de vraag naar slimme schaalbare oplossingen steeds urgenter. Om dit allemaal mogelijk te maken is Stedin begonnen met de ontwikkeling van eigen applicaties die de business helpen om congestiegebieden inzichtelijk te maken, en die ervoor zorgen dat de afdeling Bedrijfsvoering zelfstandig of met inzet van de markt – bijvoorbeeld met GOPACS – congestie kan oplossen. Dit moet uiteraard gebeuren met de juiste afweging en vastlegging zodat er aan het eind van de keten ook alles financieel kan worden afgehandeld. Deze apps zijn onderdeel van ons primaire bedrijfvoeringsproces en moeten eraan bijdragen dat we onze netten optimaal kunnen benutten en klanten kunnen blijven aansluiten.

Om dit te kunnen realiseren willen we graag een OutSystems Developer toevoegen aan het team. Als OutSystems Developer kom je te werken in een dynamische omgeving waar veel onbekend is, de regelgeving constant aangepast wordt en elke dag nieuwe inzichten worden opgedaan.

Hoe jouw dag als OutSystems Developer eruitziet bij Stedin?
Na een heerlijke kop koffie (of thee) die je in gebarentaal bij onze ‘gebarista’ (slechthorende barista) hebt besteld, start je jouw dag met de daily standup. Hierin bespreek je met je collega’s wat de prioriteiten van de dag zijn en mogelijke impediments, waarna iedereen aan de slag gaat met de werkzaamheden.

Samen met het DevOps team en de Product Owner kijk je  aan het begin van een sprint naar de gestelde doelen voor de komende twee weken. Hierin help jij je teamleden en andersom om de waarde van het product te maximaliseren. De ene dag ben je bezig met plannen, de andere dag met refinen. Daarnaast ben je ook volle dagen volledig gefocust aan het werk op hetgeen wat afgesproken is. Tijdens de planning wordt getoetst of het geplande werk met eventuele doorgeschoven user stories voor de aankomende sprint realistisch is of dat er opnieuw ingepland.

Aan het eind van de ochtend rond je nog een aantal kennismakingsgesprekken af die je nodig hebt om de businesscontext van de applicatie goed te snappen en je kennis verder te ontwikkelen. Aansluitend heb je een aantal korte online meetings met andere DevOps teams om integraties af te stemmen en de status van op te leveren user stories door te nemen. Waarna je met een collega een user story verder uitwerkt om een low level design voor de implementatie van congestieoplossingen.

Lunchen doe je in het bedrijfsrestaurant op de 18e verdieping, zo geniet je van je eigen of verse lunch en van het uitzicht over heel Rotterdam. Of je loopt even de stad in voor een wandeling. ’s Middags staat in het teken van een refinement van werk voor de volgende sprint. Één keer per week wordt er uitgewerkt welke stappen er nodig zijn voor de oplevering van user stories voor het komend kwartaal.

Je rondt de dag af door met de Epic Owner af te stemmen wat de volgende stap is in de productontwikkeling. Ook kijk je in het ticketsysteem of je een paar beheerverzoeken op kunt pakken en aan het eind van je werkdag sta je in een paar stappen op station Blaak, zo ben je lekker snel weer thuis.

Jouw sterke punten. Worden wij blij van.

Je bent een gepassioneerde collega die plezier heeft in nieuwe productontwikkeling en die zich stand weet te houden in dit veranderende en technisch complexe speelveld. Daarnaast spot je kansen en mogelijkheden om de gestelde businessdoelen naar producten en doorontwikkelingen te vertalen. Je zorgt voor constante verbetering! Van jezelf, van jouw collega’s en van de klant. Er is dus genoeg te doen als OutSystems Developer.

Wat jou verder onze nieuwe OutSystems Developer maakt? 

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld richting Informatica of BIM.

  • Je hebt ervaring als OutSystems Developer en bent in het bezit van een Associate Traditional Web Developer én je Associate Reactive Developer certificaat (OutSystems 11).

  • Je hebt ervaring met Reactive Web Applications.

  • Je bedreven in SQL, C#, Javascript en CSS en je hebt affiniteit met UX.

  • Je bent deskundig in Integraties/API (REST & SOAP)

  • Je hebt ervaring met Agile werken.



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van één van de (Biz)DevOps teams. Teams waarin we volgens het agile gedachtegoed werken. En waar we allemaal naar de toekomst kijken. Enthousiast, leergierig, hardwerkend en altijd in voor een lolletje.

Wat ons bindt? De drive om samen te puzzelen en samen tot de beste oplossingen komen. Om transparantie en samenwerking te bevorderen, werken we bij Stedin met een ‘Big Room Planning’. Dit is een op (Agile) SAFe gebaseerde tweedaagse meeting die elk kwartaal plaatsvindt. Collega’s uit de IT en de business komen bij elkaar om in deze twee volle en gezellige dagen met elkaar te bepalen wat er komend kwartaal ontwikkeld wordt.



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Dat je van ons je eigen telefoon (of een Bring Your Own Device vergoeding) en laptop krijgt, vinden we nogal vanzelfsprekend. Wat mag je nog meer van Stedin als werkgever verwachten?

Alle financiële arbeidsvoorwaarden op een rij, weet je meteen waar je aan toe bent:

  • Goede arbeidsvoorwaarden horen erbij. Zo kan je als medior een (maximaal) salaris van € 5.792, - verwachten en als senior een maximaal salaris van € 6.600. Dit is gebaseerd op 40 uur per week. De hoogte van het salaris en inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Verder ontvang je 24,5 vakantiedagen en bouw je prima pensioen op bij het ABP.

  • Boven op je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld). Jij kiest zelf elke maand wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris? Of misschien meer verlofdagen? In onze nieuwe Rekentool krijg je een alvast voorproefje van hoe jouw persoonlijk budget eruit zou kunnen zien en hoe je het zou kunnen besteden.

  • Gezonde energie, die heb je nodig. Daarom krijg je van ons ook een Duurzaam Inzetbaarheid budget van €500 bruto per jaar (bijvoorbeeld voor je sport abonnement, een hometrainer of je nieuwe sport outfit). 

  • Volgens ons Stedin@Work concept werk je 50% thuis en 50% op kantoor, wel zo flexibel. Wij zorgen voor jouw thuiswerkfaciliteiten, een thuiswerkvergoeding en reizen naar kantoor doe je met je OV vrij-abonnement waarmee je ook buiten werk onbeperkt kan reizen!

​Daar komt dit nog bovenop:

  • Werken bij Stedin betekent werken bij een World-class Workplace. Een van de trotspunten van onze (en jouw toekomstige) collega’s? Werksfeer!

  • Jouw ontwikkeling staat centraal: events bezoeken met collega’s, meedoen aan kennissessies, trainingen en opleidingen volgen. Zo geven we jouw talent écht alle kans en haal jij het beste uit jezelf. 

  • Goede koffie van Heilige Boontjes.

  • Naast Station Blaak, dus je stapt zo uit de trein of metro ons kantoor binnen.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in