+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Moerdijk.
Laad meer vacatures

Senior Onderhoudsmonteur Moerdijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.350 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

In deze rol als Senior Onderhoudsmonteur ben jij de sleutel tot het soepel laten draaien van technische installaties. Je werkt in een omgeving met veel uitdagende storingen en onderhoudstaken. Je dag begint met het plannen en coördineren van werkzaamheden, waarna je zelf aan de slag gaat met het oplossen van problemen en het uitvoeren van onderhoud. Je werkt ook aan het voorkomen van toekomstige problemen. Plus, als de Supervisor afwezig is, neem jij zijn taken over. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij de motor zijn achter het soepel draaiende hart van onze technische installaties? Als Senior Onderhoudsmonteur krijg je de kans om je vaardigheden te laten schitteren in een dynamische omgeving vol uitdagende storingen en complexe onderhoudswerkzaamheden. Klaar om jouw technische expertise naar een hoger niveau te tillen? Lees snel verder!


Wat ga je doen?

Een typische werkdag begint met het plannen en coördineren van complexe storingen en onderhoudswerkzaamheden. Dit omvat het beoordelen van de urgentie en omvang van de storingen, het toewijzen van taken aan het team en het vaststellen van prioriteiten om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden soepel verlopen.

Na het coördineren van de taken, ga je over tot het uitvoeren van de toegewezen werkzaamheden. Dit kan variëren van het identificeren en oplossen van mechanische of elektrotechnische storingen tot het uitvoeren van preventief onderhoud aan apparatuur en installaties. Tijdens deze taken maak je gebruik van mijn technische kennis en ervaring om efficiënte oplossingen te vinden en ervoor te zorgen dat de apparatuur optimaal blijft functioneren.

Gedurende de dag voer je ook inspectierondes uit om de algehele staat van de installaties te controleren en eventuele potentiële problemen te identificeren voordat ze zich voordoen. Indien nodig pas je de werkplanning aan om deze problemen aan te pakken en verdere storingen te voorkomen. Hierbij krijg je ook de verantwoordelijkheid om collega’s aan te sturen en te coördineren.

Daarnaast houd je nauw contact met andere afdelingen en externe leveranciers om ervoor te zorgen dat alle benodigde middelen beschikbaar zijn en dat alle werkzaamheden binnen de gestelde deadlines worden voltooid. Na een dag van intense activiteit zorg je ervoor dat alle rapportages zijn bijgewerkt en dat alle taken zijn afgerond voordat je de dag afsluit, klaar om de volgende dag weer paraat te zijn voor nieuwe uitdagingen. Bij afwezigheid van de Supervisor Operations neem je zijn taken over!


Jouw werkzaamheden
  • Uitvoeren en coördineren van complexe storingen en onderhoudswerkzaamheden;
  • Ad-hoc oplossen van mechanische en elektrotechnische storingen;
  • Zorgdragen voor de juiste werkvoorbereidingen en werkverdelingen;
  • Uitvoeren van inspectierondes en het controleren van de installaties en onderdelen;
  • Deelnemen aan verschillende grote en complexe onderhoudsprojecten;
  • Uitvoeren van de modificatie- en revisiewerkzaamheden;
  • Bij afwezigheid het vervangen van de Supervisor Operations en diens taken.


Gevraagd

  • Beschikken over minimaal een afgeronde mbo-3 opleiding in een technische richting;
  • Minimaal zes jaar relevante werkervaring als onderhoudsmonteur in de industrie;
  • Een echte teamspeler, maar zelfstandig ook sterk van aard;
  • Oplossingsgericht, leergierig en ambitieus zijn kenmerken die bij jou passen;
  • Beheersen van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Deze opdrachtgever is één van Europa’s grootste professionele verwerkers voor verontreinigde grond en teerhoudend asfaltgranulaat, afvalwater en oliehoudend slib. Daarnaast verwijderen ze een breed scala aan gevaarlijke afvalstoffen, zoals verpakt chemisch afval. Met 220 medewerkers verwerken ze jaarlijks ongeveer 2 miljoen ton afval, met innovatieve procestechnieken en steeds met de focus op circulariteit. Van de tonnen afval die ze jaarlijks verwerken, krijgt het grootste deel een tweede leven, in de vorm van nieuwe producten of energieherwinning.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in