+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Moordrecht.
Laad meer vacatures

Operator Moordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Trixxo

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 16,18 p/u

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je met kaas werkt? Als operator ga je aan de slag met verschillende taken, zoals het rijpen en onderhouden van kazen. Je verplaatst kazen met een heftruck en zorgt dat ze de juiste behandeling krijgen. Je leert alles in het begin en werkt dan zelfstandig. Je zorgt ook dat alles schoon en goed loopt. Je krijgt vakantiegeld, bouwt pensioen op en maakt kans op een vast contract. Je salaris hangt af van je leeftijd en ervaring. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij gemotiveerd, enthousiast en opzoek naar een nieuw avontuur als operator? Lees dan snel verder!

Als operator ga je aan de slag met een afwisselend takenpakket. Zo ga je werkzaamheden uitvoeren die gelinkt zijn aan het rijpen en het onderhouden van de kazen in het pakhuis. Ook ga je, met behulp van een heftruck/reachtruck, kazen vanuit het pakhuis naar de behandelingslijn verplaatsen, waar de kaas wordt voorzien van een coating. Hierbij houd je nauwlettend toezicht op zowel de kwaliteit als het proces. In de eerste weken van je dienstverband word je natuurlijk ingewerkt door een ervaren collega om de bediening van de lijn onder de knie te krijgen. Daarnaast los je kleine storingen zelfstandig op of schakel je tijdig de technische dienst of bedrijfsleider in. Bovendien draag je de verantwoordelijkheid voor het hygiënisch werken aan een schone productielijn en omgeving, en zorg je ervoor dat de lijn efficiënt blijft draaien.


Wat wij bieden
  • 8,33% vakantiegeld;
  • Je bouwt direct pension op;
  • Uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een brutosalaris van 13,27 tot 16,18 per uur op basis van leeftijd en ervaring.
Wat wij vragen
  • Je hebt een gevoel voor verantwoordelijkheid;
  • Je kan goed zelfstandig werken;
  • Je bent bereid om in een 2-ploegendienst te werken (06:00-15:00 en 15:00-00:00).
Over het bedrijf

Een vereniging zag het licht, gesticht uit de noodzaak van boeren om eerlijker te concurreren in de kaashandel. Voordien waren zij overgeleverd aan handelaren die vaak onder de kostprijs kochten. Om dit te verhelpen, bundelden 33 boeren uit Gouda hun krachten in een coöperatie en betrokken een opslagplaats voor hun kazen. Met de tijd groeide deze coöperatie uit tot een breder bedrijf, met sectoren zoals kaas, melk, veevoer en eieren. Kaas werd uiteindelijk hun belangrijkste pijler, en met de introductie van nieuwe technologieën in 1975, zoals plastic coating en betere koelinstallaties, verbeterde de kwaliteit van hun product enorm. In 2015 vierde de coöperatie haar eeuwfeest en kreeg ze het predicaat hofleverancier. Ondanks de veranderingen blijft de coöperatie een baken van samenwerking tussen kaasboeren, met een gegarandeerde afname en een breed assortiment van kazen dankzij hun vele leden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in