+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Meewerkend loodschef Nederasselt

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

De Vrij Moerkapelle

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 3.700 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Voel jij je op je gemak in een klein team (6-8 personen) waarbij de lijnen kort zijn en snel geschakeld kan worden? Kunnen wij het aansturen van een team en het coördineren van het laden, lossen en het klaarzetten van uitgaande orders moeiteloos aan je overlaten?

Wat ga je doen?
Je coördineert en verdeelt de werkopdrachten onder de medewerkers en instrueert over de te volgen werkwijze, prioriteiten e.d. met als doel een adequate afhandeling van de orders. Wij verwachten dat je pro-actief meedenkt hoe wij elke dag onze orders zo optimaal mogelijk kunnen verwerken (inkomend, order picking, VAL werk en uitgaand). Uiteraard werk je zelf mee in dit proces waarbij fysieke inspanning en heftruck rijden elkaar afwisselen. Je ziet toe op de uitvoering, voortgang en grijpt in bij afwijkingen. Daarnaast heb je dagelijks overleg met de locatiechef over de planning, de benodigde mensen en losploegen. Cruciaal in deze rol is het overzicht hebben en houden op de activiteiten in de loods(en) en de juiste prioriteiten kunnen stellen.


Gevraagd

Wat breng jij mee?
Naast de kerneigenschappen als zelfstandig, daadkrachtig, initiatiefrijk, snel kunnen schakelen en prioriteiten kunnen stellen, denk je oplossingsgericht en heb je een natuurlijk overwicht op anderen om de kwaliteit/service te kunnen waarborgen. Naast je leidinggevende capaciteiten ben je niet vies van fysiek werk en ben je het in het bezit van je heftruck/reachtruck certificaat. Het communiceren met verschillende typen mensen in het Nederlands en/of Engels is voor jou geen probleem.


Aanbod

Wat krijg je ervoor terug?
Een klein maar fijn team dat bestaat uit 6 tot 8 personen met een familiaire sfeer waar iedereen zijn verantwoording pakt en klaar staat voor elkaar. Daarnaast kun je volledig jezelf zijn en krijg je de ruimte om je kennis te blijven verbreden. Persoonlijke aandacht voor iedereen en diens talenten.

Verder bieden wij;
  • Een bruto fulltime salaris dat ligt tussen € 3.200,= en € 3.700,= afhankelijk van de ervaring;
  • 25 vakantiedagen op basis van 40-urige werkweek;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Reiskostenvergoeding van € 0.23 per km.
  • De mogelijkheid om jezelf continu te blijven ontwikkelen;
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband wanneer wij allebei tevreden zijn.


Salaris

€ 3.200 - € 3.700 p/m
salaris is afhankelijk van ervaring en leeftijd

Bedrijfsomschrijving

Wie zijn wij?
Een serviceverlener die het gehele (logistieke) traject voor de klant verzorgt. Een echt familiebedrijf, ca 50 medewerkers, met aandacht voor onze medewerkers. Van containers uit de haven halen, het product opslaan en eventueel bewerken tot aan het transport van de grondstoffen naar de klant, wij regelen het allemaal. De producten waarvoor wij dit verzorgen, zijn grondstoffen voor levensmiddelen, zoals (bakkerij)zaden, peulvruchten, granen en specerijen. De verscheidenheid aan producten en activiteiten zorgt ervoor dat werken bij P. De Vrij Moerkapelle nooit saai is. Met korte lijnen en snel schakelen leveren wij een toegevoegde waarde voor de producten van onze klanten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in