+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nederweert.

Social Media Advertising Specialist in Nederweert Nederweert

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Cross Internet

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 3.500 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Vacature Social Media Advertising Specialist

Ben jij die opmerkelijke advertising specialist die uitblinkt in Google Ads en social advertising? Is het herkennen van nieuwe uitdagingen waar je je uitgebreide advertentiekennis kunt tonen iets wat jou aantrekt? Dan is dit je kans om je aan te sluiten bij het team van Cross Internet! Wij zijn een gepassioneerd team met een uitkijk voor een facebook ads specialist en social media advertising expert om ons team te versterken.

Als ervaren Social Advertising specialist kom je terecht in onze betrokken marketing- en ontwikkelingsteams. Jouw missie? Het ontwerpen, lanceren en beheren van boeiende online omvattende advertentiecampagnes voor onze diverse klantbasis. Met vaardigheden in Google Ads, Bing Ads en gevestigd als social media ads specialist, maak je gebruik van PPC ads, Facebook-advertenties en andere sociale en zoekadvertentieplatforms om klantdoelstellingen te realiseren. Hiermee speel je een cruciale rol in het succesverhaal van onze klanten.

We bieden je een fulltime positie aan voor 32-40 uur per week, waar je de mogelijkheid krijgt om volledig op te gaan in de wereld van social advertising en een belangrijke bijdrage te leveren. Dit is je kans om te excelleren als een Medior Social Advertising consultant in een vooruitstrevend bedrijf. Ben je klaar om je carrière als social advertising expert op te rampen naar een hoger niveau? Solliciteer dan nu en word deel van ons dynamische team bij Cross Internet!

Jouw taken

Als een vastberaden Medior Social Advertising Expert wordt je het kloppende hart van onze Search en Social Media advertentie-initiatieven. Met je grondige kennis van Google Ads en je ervaring als Facebook Ads specialist, word je de stuwende kracht achter de online advertentieambities van onze klanten. Jouw doel? Het opzetten en beheren van campagnes op Google Ads, Bing Ads en social media platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn, met de bedoeling niet alleen de doelstellingen van onze klanten te halen, maar deze te overtreffen.

We zoeken een social media advertising specialist die de volgende taken met drive zal vervullen:
  • Campagne Management: Als een ervaren advertising specialist, ontwerp en executeer je zelfstandig Google Ads en social media advertentiecampagnes, met het doel om resultaten te behalen die boven de verwachtingen van onze klanten uitstijgen.
  • Strategie Development: Als Social Advertising Consultant vorm je op maat gemaakte advertentiestrategieën die naadloos aansluiten bij de unieke vereisten van elk project.
  • Creatieve Content: In de hoedanigheid van social advertising specialist, met een aangeboren talent voor het schrijven van advertentieteksten en ontwerpen van creatieve assets, zorg je voor content die past bij de klantbehoeften en best practice richtlijnen voor maximale effectiviteit.
  • Data Analyse en Optimalisatie: Met je analytische skills analyseer je de prestaties van de campagnes en maak je correcties waar nodig om het rendement op de investering te verhogen.
  • Klantenadvies: Als Google Ads en Facebook Ads specialist en de go-to social media advertising expert fungeer je als de adviseur en strategische partner van onze klanten, hen begeleidend en lesgevend in alles wat met social media advertising te maken heeft.
  • Samenwerking: In je positie als social media ads specialist werk je nauw samen met marketeers en developers om ervoor te zorgen dat de sociale advertentiestrategie past binnen de grotere marketingambities van de klant.
Ben jij de social media advertising expert die progressief denkt, niet schuwt voor het onbekende en zich klaar voelt om actie te ondernemen in het dynamische online speelveld? Dan zoeken we jou; een echte social advertising specialist met een passie voor Google Ads en Facebook Ads, klaar om onze social advertising services te verrijken.

Gevraagd

Profiel Social Advertising Specialist

In de positie van Social Advertising Specialist ben je een toonaangevende autoriteit in de wereld van search advertising, met een speciale focus op Google Ads en social media-advertentieplatformen zoals Facebook Ads. Jij bent die social advertising expert die excelleert in het adviseren van klanten en collega's, en in het creëren, analyseren en optimaliseren van diverse advertentiestrategieën. Je bent flexibel in het werken met verschillende budgetten, variërend van klein tot groot, en voor zowel B2B- als B2C-advertenties.

Als Social Media Advertising Specialist blijf je bij met de nieuwste trends in social media advertising en anticipeer je op aankomende ontwikkelingen in de wereld van digitale marketing.

Wat we nodig hebben:
  • Minstens 1 jaar relevante werkervaring als social media ads specialist, met name binnen het domein van social media advertising en Google Ads; ervaring bij een digitaal marketingbureau is een pluspunt.
  • Afgeronde HBO of WO-opleiding in marketing, communicatie of sales.
  • Uitgebreide kennis van social media-advertentieplatforms, Google Ads en aanverwante platformen.
  • Ervaring met Google Analytics en Google Tag Manager om onze digitale marketingactiviteiten te boosten is een pre.
  • Een sterke beheersing van zowel Nederlands als Engels; kennis van de Duitse taal is bonuspunten waard.
  • Sterke interpersoonlijke vaardigheden voor klantcommunicatie en collaboratief teamwork.
  • Verfijnde analytische skills om effectieve campagnestrategieën te ontwikkelen, te beoordelen en te optimaliseren.
  • Het vermogen om uitstekende prestaties te leveren als zowel teamlid en individuele speler.
  • Een gedreven en proactieve instelling met een constante honger naar groei en verbetering.
Wanneer je de rol van Social Advertising Consultant bij ons team vervult, heb je de kans om je strategische en analytische capaciteiten te benutten voor het realiseren van impactvolle campagnes. Je krijgt de mogelijkheid om samen te werken met diverse teams en klanten, waardoor je kunt groeien en je kwaliteiten als Social Media Advertising Expert en Social Media Ads Specialist verder kunt ontwikkelen.

Aanbod

Wat kun je als Social Advertising Specialist bij ons verwachten?

Wanneer je ons team versterkt als de nieuwe Social Media Advertising Specialist, garanderen we je een verrijkte ervaring:
  • Je wordt onderdeel van een levendige, informele werkomgeving met een dynamisch en jong team van marketing- & developmentprofessionals die even enthousiast zijn over social advertising als jij.
  • Voor onze Social Advertising Consultants hebben we uitstekende faciliteiten, inclusief reiskostenvergoeding, thuiswerkopties en een robuust pensioenplan.
  • Een aantrekkelijk salaris, afgestemd op jouw ervaring en kennis als Facebook Ads Specialist en Social Advertising Expert, tot €3.500 bruto per maand voor een voltijdse functie (40 uur per week).
  • Daarnaast hebben we een lucratieve bonusregeling voor al onze social media advertising experts.
  • We bieden 26 vakantiedagen en vakantiegeld-vergoeding, want we erkennen de waarde van rusttijd voor onze Social Media Advertising Specialist.
  • Om fit en gezond te blijven, is er gratis beschikking over bedrijfsfitness voor zowel lichaam als geest.
  • Met de mogelijkheid van hybride werken en alle benodigdheden voor je thuiswerkplek, kun je de focus behouden als Social Advertising Specialist.
  • Met aandacht voor zowel je persoonlijke als professionele groei, bieden we een individueel groeiplan voor elke Social Media Ads Specialist.
  • Of je nu op kantoor bent of thuiswerkt, we zorgen ervoor dat je werkplek ergonomisch is ingericht voor optimaal comfort.
  • Regelmatige bedrijfsuitjes en vrijdagmiddagborrels (VrijMiBo) zorgen voor een balans van werk en ontspanning aan het eind van de week.
  • We zijn geëngageerd aan een gezonde werk-privé balans. We zijn ons ervan bewust dat er leven na werkuren is voor onze Advertising Specialisten.
  • Bij ons wordt initiatief nemen gewaardeerd: we waarderen je input en moedigen onze Social Media Advertising Experts aan om proactief bij te dragen aan het verbeteren van onze dienstverlening.
Bij Cross Internet is ons doel om een sfeer te creëren waarin jij als Social Advertising Consultant kunt groeien en tot bloei kunt komen. Heb jij ervaring met Google Ads en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière als Social Advertising Expert? We horen graag van je.

Ontdek Cross Internet

Cross Internet staat bekend als een toonaangevend full-service digitaal agentschap met meer dan tien jaar ervaring in de levendige wereld van internetmarketing. Onze thuisbasis bevindt zich in Nederweert, Limburg, en onze expertise strekt zich uit tot lokale en nationale bedrijven die hun online ambities willen verwezenlijken. We richten ons op het ondersteunen van onze klanten - zowel bestaande als nieuwe - door op te treden als hun allesomvattende online partner. Ons deskundige team, bestaande uit gepassioneerde marketeers en ontwikkelaars, is toegewijd aan het leveren van maatwerkdiensten conform de unieke behoeften van ieder project.

Of het nu gaat om het formuleren van uiterst effectieve Google-ads en social media advertentiecampagnes die naadloos aansluiten bij de doelstellingen van zowel de klant als de doelgroep, of om het optimaliseren van reeds bestaande advertenties voor een maximale impact - je staat voortdurend open voor alle uitdagingen. Als Social Media Specialist krijg je de kans om je expertise in te zetten om online advertentieplannen te perfectioneren en zo rechtstreeks bij te dragen aan het succes van onze klanten. Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Zoek niet verder voor jouw kans als toonaangevende Social Media Advertising Specialist!

Verrijk ons energieke team als gedreven Advertising Specialist en ontplooi je potentieel. Heb je ervaring als Facebook Ads Specialist en bezit je het talent om je te ontwikkelen tot een toonaangevende Social Advertising Consultant? Dan is dit je oproep tot actie. Dien je sollicitatie in en positioneer jezelf als de nieuwste waardevolle Social Media Advertising Expert binnen ons team. Neem de stap om je expertise in te zetten voor meetbare successen en evolueer als een hooggekwalificeerd social advertising expert. Mis deze kans niet om invloed uit te oefenen en te excelleren in je vakgebied. Stuur zonder uitstel je cv en motivatiebrief via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., of gebruik het sollicitatieformulier om jouw belangstelling voor de functie te tonen.

Contact
Email: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Website:
Telefoon: +31 (0)495 45 11 70
Whatsapp: +31 (0)637 45 3827

Vacature Social Media Advertising Specialist, vacature Google Ads specialist, vacature ads specialist, vacature SEA, vacature PPC, marketing vacature, online marketing vacature, advertising vacature, vacature Limburg, vacature Weert, vacature Roermond, vacature Eindhoven

Uren

32 - 40 uur
32-40 uur per week
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in