+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nederweert.

Advertising Specialist Vacature: Word onze Google Advertising Specialist Nederweert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Cross Internet

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 3.500 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Advertising Specialist Vacature: Word onze Google Advertising Specialist

Bij Cross Internet zijn we actief op zoek naar een getalenteerde en gepassioneerde Digital Advertising Specialist met een diepgaande interesse in Google Ads. Kom jij ons team vervolledigen? In onze energieke omgeving werk je samen met een team van enthousiaste marketeers en vooruitstrevende developers. Jij wordt onze sleutelfiguur in de wereld van online advertising strategieën.

Als toegewijde Google Ads & Online Ads Specialist draai jij je hand niet om voor het creëren, uitvoeren en beheren van impactvolle advertentiecampagnes. Je specialisme ligt niet alleen bij Google en Bing Ads, maar ook bij Social Media Ads, zoals Facebook en Instagram advertenties. Als een legitieme Digital Advertising Specialist wordt jouw kennis en ervaring cruciaal in het bereiken van succes voor ons diverse en dynamische klantenportfolio.

Deze voltijdse positie (32-40 uur per week) als Paid Advertising Specialist is per direct beschikbaar. Ben jij klaar om de stap te zetten en ons team te verrijken? Sluit je dan nu aan bij Cross Internet als onze toonaangevende Online Advertising Specialist!

Jouw rol als Digital Advertising Specialist

Ben jij die gedreven medior Online Advertising Specialist (PPC) met een diepe interesse in Google Ads? Cross Internet is op zoek naar jou! Als onmisbaar deel van ons marketing- en ontwikkelteam, word jij de drijvende kracht achter onze online en paid advertising activiteiten.

In de rol van medior Paid Advertising Specialist bij Cross Internet, gebruik je jouw ervaring en deskundigheid om onze gevarieerde online campagnes tot een succes te maken. Jouw taken omvatten het zelfstandig opzetten, lanceren en finetunen van betaalde zoekadvertenties en social media advertentiecampagnes. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het omzetten van de algehele digitale marketingstrategieën van onze klanten in concrete resultaten.

Hierbij een overzicht van je functie als onze Google Advertising Specialist:
  • Campagnebeheer: Als een ware Ads Specialist initieer je strategisch campagnes op platformen zoals Google Ads en diverse social media. Hierbij staat klanttevredenheid altijd centraal. Je rapporteert actief aan je teamleider over de voortgang.
  • Ontwikkelen van advertentiestrategieën: Je ontwikkelt als Google Advertising Specialist geavanceerde strategieën die passen bij elk uniek project, altijd met het doel om perfect aan te sluiten bij de behoeften van de klant en hun succes te garanderen.
  • Maken van advertentiemateriaal: Je bent creatief en inventief in het produceren van advertentieteksten en visuals om een boodschap effectief over te brengen op de doelgroep.
  • Data-analyse & optimalisatie: Met een analytische blik zorg je voor optimale campagneprestaties, om deze af te stemmen op de doelen van de klant.
  • Adviseren & begeleiden van klanten: Je gidst klanten door de complexe wereld van digital advertising als hun betrouwbare adviseur, en legt de achterliggende strategieën helder en begrijpbaar uit.
  • Samenwerken: Je neigt van nature naar samenwerken en ontwikkelt met marketeers en developers strategieën die elk aspect van de campagne versterken, altijd gericht op de collectieve doelstellingen.
Word onderdeel van ons dynamische team en maak onze klantensuccessen mede mogelijk als onze medior Digital Advertising Specialist. Dien je sollicitatie in en show ons jouw expertise!

Gevraagd

Profiel van de Online Advertising Specialist bij Cross Internet

Als kernlid van onze marketing en communicatie afdeling speel je een cruciale rol in het beheer van diverse online advertentieplatformen. Met een speciale nadruk op Google Ads ben jij de Digital Advertising Specialist die zowel ons team als onze klanten voorziet van strategisch advies. Je deskundigheid komt tot uiting bij het opzetten, analyseren en optimaliseren van verschillende advertentiecampagnes. Of het nu gaat om het managen van ads op social media of het doelgericht sturen van complexe Google Ads-projecten met uiteenlopende budgetten, B2B of B2C markten – jij vindt moeiteloos je weg.

Als Paid Advertising Specialist ben je het aanspreekpunt voor vragen over de nieuwste trends en innovaties in online en Google-advertenties. Je zet deze kennis proactief in om leiding te geven aan onze digitale advertentie-inspanningen.

Benodigde kwalificaties:
  • Minimaal een jaar aantoonbare ervaring als Ads Specialist en met online adverteren, waarbij ervaring bij een digitaal marketingbureau een pré is.
  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding in marketing, communicatie of een commercieel vakgebied.
  • Grondige kennis van Google Ads en gerelateerde online advertising platformen; pluspunten voor bekendheid met social media ad tools zoals Meta Ads Manager.
  • Vertrouwd met Google Analytics en Google Tag Manager.
  • Vloeiend in Nederlands en Engels; Duits als bijkomende taalvaardigheid is een bonus.
  • Uitstekende sociale vaardigheden voor klantrelaties en interactie binnen het team.
  • Sterke analytische vaardigheden voor het ontwikkelen, beoordelen en optimaliseren van effectieve Digital Advertising strategieën.
  • Een teamspeler die ook onafhankelijk kan werken.
  • Gedreven en proactieve instelling, altijd op zoek naar mogelijkheden om te verbeteren en groeien in de rol van Google Advertising Specialist.
Klaar om je carrière als Online Advertising Specialist naar een volgend niveau te tillen? Kom bij Cross Internet en wordt de drijvende kracht achter onze online succesverhalen!

Aanbod

Wat te verwachten als Advertising Specialist bij ons:
  • Fijne werkcultuur: Stap in een team van jonge, dynamische en ambitieuze collega's binnen een gemoedelijke en rustige werksfeer.
  • Sterke arbeidsvoorwaarden: Onze Ads Specialists waarderen wij met onder andere een vergoeding voor reiskosten en thuiswerken, en een degelijk pensioenplan.
  • Competitieve verloning: In jouw rol als Google Advertising Specialist verdien je een competitief salaris dat jouw deskundigheid waardeert, tot €3.500 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur per week).
  • Aantrekkelijke bonussen: Een lucratief bonussysteem staat klaar om je voor je harde werk te belonen.
  • Vrije tijd: Geniet van 26 betaalde vakantiedagen per jaar bovenop je vakantiegeld.
  • Gezondheid & fitness: Onze Online Advertising Specialists krijgen gratis toegang tot bedrijfsfitnessfaciliteiten als deel van onze voordelen.
  • Flexibele werkplek: We ondersteunen een hybride werkmodel, inclusief de benodigde apparatuur voor thuiswerkkantoor.
  • Persoonlijke groei: We benadrukken het belang van groei. Daarom krijg je een individueel ontwikkelingsplan gericht op zowel professionele als persoonlijke verbetering.
  • Comfortabele werkplek: Geniet van een ergonomisch ingerichte vaste werkruimte om maximale concentratie te bereiken.
  • Team bonding: Regelmatige teamuitjes en vrijdagmiddagborrels versterken de banden binnen ons team.
  • Werk-leven balans: Wij erkennen het belang van evenwicht tussen werk en privé en bieden ondersteuning om dit te behouden.
  • Creatieve vrijheid: We stimuleren onze Digital Advertising Specialist om creatieve ideeën en initiatieven naar voren te brengen omdat we geloven dat creativiteit voortkomt uit vrijheid.
Klaar om de uitdaging aan te gaan? Kom dan ons team van marketing specialisten versterken!

Wie is Cross Internet?

Cross Internet staat bekend als een uitgebreid internet marketing bureau met een lange staat van dienst van meer dan 15 jaar in de zich snel ontwikkelende wereld van online marketing. Met ons basisstation in Nederweert, Limburg, verlenen we steun aan een breed scala aan bedrijven, lokaal en nationaal, om hun zakelijke ambities te realiseren. Gedreven door de eisen van onze klanten, zijn we vastberaden om op te treden als een betrouwbare online adviseur. Ons gemotiveerde team van marketeers en ontwikkelaars streeft ernaar maatwerk oplossingen te bieden aan elke klant.

In je rol als onze nieuwe online advertising specialist stuit je op diverse uitdagingen. Of het nu gaat om het creëren van doeltreffende Google Ads-campagnes die in lijn liggen met de klantdoelstellingen of het verbeteren van bestaande advertenties voor de best mogelijke uitkomsten - jij staat klaar om elke uitdaging het hoofd te bieden.

Als Google advertising specialist in ons team lever je een doorslaggevende bijdrage aan het succes van onze klanten. Ben je klaar om deze spannende rol als ads specialist op je te nemen? Cross Internet is enthousiast om je te mogen verwelkomen in ons innovatieve team.

Ben jij onze toekomstige Digital Advertising Specialist?

Klaar om je carrière als gedreven Online Advertising Specialist naar ongekende hoogtes te brengen? Wij bieden je de ultieme uitdaging om je carrière voort te stuwen. Voeg je bij ons team en zet jouw talent in om een ware impact te realiseren.

Als onze toekomstige, veelbelovende Google Advertising Specialist krijg je de kans om je bestaande vaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd waardevolle kennis op te doen. Je maakt een wezenlijk verschil door het beheer en de optimalisatie van zowel lopende als nieuwe advertentiecampagnes, waarmee je direct bijdraagt aan de groei en het succes van onze klanten.

Bij ons is de functie van Ads Specialist meer dan zomaar een baan, het is een pad naar professionele groei waar je jouw unieke stempel drukt op verschillende projecten. Of het nu gaat om het ontwikkelen van innovatieve Google Ads-campagnes of het verbeteren van bestaande prestaties, als Paid Advertising Specialist vorm je een cruciale schakel in ons dynamisch team.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans als Digital Advertising Specialist bij ons. Dien vandaag nog je sollicitatie in!

Contact
Email: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Website:
Telefoon: +31 (0)495 45 11 70
Whatsapp: +31 (0)637 45 3827

Uren

32 - 40 uur
32-40 uur per week
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in