+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuw-Vennep.
Laad meer vacatures

Sales Engineer Buitendienst Nieuw-Vennep

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LMH engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.500 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

In deze functie als Sales Engineer Buitendienst kom je terecht in een veelzijdige rol waarin je zowel je technische als commerciële vaardigheden kunt inzetten. Je gaat werken met luchtbehandeling systemen voor de tuinbouw, waarbij je voornamelijk bezig bent met het beheren van bestaande klantrelaties en het vinden van de beste oplossingen. Je krijgt de kans om veel te leren, zowel op kantoor als bij klanten. Plus, je krijgt een leaseauto, bonus, en pensioenregeling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
In deze rol van Sales Engineer Buitendienst kan je jezelf op zowel technisch als commercieel vlak volledig uitleven. Je gaat aan de slag bij een gerenommeerde naam binnen de wereld van luchtbehandeling systemen. Deze functie is specifiek gericht op de klanten binnen de tuinbouw. De aanvragen stromen binnen bij hun dus new business moet je niet doen. Wel ga je als een echte relatiebeheerder in samenspraak met de klant kijken naar de beste oplossing. Hiervoor gebruik je je technische inzicht en communicatieve vaardigheden. Vervolgens werk je een offerte uit om vervolgens de deal binnen te halen. Ook geef je demonstraties van de systemen aan de klant. Kortom, een zeer diverse functie op het snijdvlak van techniek en sales. Gemiddeld genomen spendeer je 2 dagen op kantoor en ben je 3 dagen op pad naar klanten. Gezien ze zich in een nichemarkt bevinden krijg je intern de nodige opleidingen.

Baanaanbod
  • Salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen 3.000 – 5.500 euro
  • Leaseauto, bonus, pensioen, etc.
  • Veel ruimte voor zelfontwikkeling
  • Open, platte cultuur met korte lijnen

Functie-eisen
  • Ervaring in een vergelijkbare rol of als je een starter bent met een technische opleiding staan ze hier ook voor open
  • Technisch inzicht, ervaring in tuinbouw is een sterke pré
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Commercieel inzicht

Bedrijfsprofiel
Deze producent van luchtbehandeling systemen is al sinds 70 jaar een revolutionaire speler in hun markt. Doordat ze hun product steeds heruitgevonden hebben blijven ze inspelen op de ontwikkelingen binnen hun wereld. Ze zijn ondertussen een welgekende naam binnen zowel de utiliteit als tuinbouw, dit in Nederland maar ook de rest van Europa. Het is geen groot bedrijf maar hierdoor behouden ze wel hun persoonlijke aanpak en kunnen ze snel schakelen om zo de hoogste mate van service te leveren.
Meer informatie of direct solliciteren? Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via 010 754 2727 via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou hiervoor op gepaste manier belonen. LMH Engineering | the recruitment engineers
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in