+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.

(beginnend) islamitisch slager Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tulek Vers Market

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij een beginnend ambachtelijk slager met passie voor het vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij onze slagerij draait alles om het verwennen van onze klanten met het beste kwaliteitsvlees en daar hebben wij jouw expertise voor nodig. Daarnaast gaat het om een Islamitische slagerij en hebben wij een Islamitisch slager nodig, mede vanwege onze klantenkring van voornamelijk Islamitische afkomst.

Als slager in wording ben jij verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van verschillende soorten vlees, zoals kalf, lam, rund en kip. Daarnaast ben jij ook een ware kunstenaar in het opmaken en presenteren van onze toonbank. Met jouw vaardigheden in het uitbenen en portioneren van vlees en het maken van vlugklaar producten zorg jij ervoor dat onze klanten tevreden de deur uitgaan. Op den duur weet je als geen ander hoe je het beste uit kalf, lam, rund en kip kunt halen.

De dag begint door een bezoek aan de slachterij samen met een collega. Daar zul je de te slachten vee kiezen en op den duur zelf slachten. Ook zul je als vakman de waren kiezen die in ons filiaal zullen worden verhandeld. Naast jouw ambachtelijke kennis van vlees, ben jij ook een klantgerichte adviseur op het gebied van vleesbereiding en BBQ. Jouw passie voor vlees en jouw diepgaande vakkennis maken jou de ideale kandidaat voor deze functie.

Wij zijn een slagerij met een hechte band met onze klanten en zorgen ervoor dat zij dagelijks kunnen genieten van een stukje vlees van topkwaliteit.

Wij bieden jou een fulltime dienstverband met een aantrekkelijk salaris van € 2.000,- bruto. Jouw werkschema is flexibel met dagdiensten en ma-vr beschikbaarheid, inclusief weekenden.

Voel je je door het voorgaande aangetrokken? Solliciteer dan nu en word onderdeel van ons gepassioneerde team van slagers voor ons filiaal in Nieuwegein.

Salaris

€ 2.000 p/m
overuren apart
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in