+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.

Weekendhulp Slagerij Nieuwegein Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sligro Nieuwegein

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 12 - 24 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan

Vacature in het kort

Zoek je een leuke bijbaan voor in het weekend en vakanties? Hou je van kwaliteitsvlees en vind je verkopen leuk? Word Weekendhulp in onze slagerij! Je werkt met topkwaliteitsvlees, maakt producten verkoopklaar en helpt klanten. Samen met het team zorg je dat alles er mooi uitziet. Belangrijk is dat je netjes werkt en goed praat met je collega’s. Als je het goed doet, kun je later misschien meer uren werken. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar een leuke bijbaantje in het weekend en vakanties als verkoper en heb je een passie voor topkwaliteitsvlees? Word Weekendhulp in onze slagerij bij Slagerijen Kaldenberg! Als Weekendhulp verwerk je elke dag topkwaliteitsvlees voor klanten. Jouw werk voer je uit in de slagerij in Sligro Nieuwegein. Heb je een passie voor kwaliteitsvlees, op zoek naar een bijbaantje en vind je verkopen leuk? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als Weekendhulp?
Als Weekendhulp sta je nooit stil. Samen met het team zorg jij ervoor dat de vleesproducten verkoopklaar zijn. Daarnaast zorg je ervoor dat de slagerij-afdeling straks gepresenteerd is. Ook help je klanten om aan hen de juiste vleesproducten te verkopen. Bij alle werkzaamheden is het belangrijk dat je hygiëne in je achterhoofd houdt en duidelijk communiceert met je directe collega’s.
Uiteindelijk, als het werken in de slagerij je aanspreekt, kun je doorgroeien naar een fulltime dienstverband.

Gevraagd

Wat breng je mee als Weekendhulp?
De Weekendhulp die wij zoeken is commercieel naar klanten toe en vindt het leuk om vleesproducten te verkopen. Daarnaast heb je een ambitie voor het foodvak. Je bent beschikbaar op de koopavond, zaterdag en in vakanties. Verder vragen wij van jou:
- Goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Rekening houdt met hygiëne;
- Kan werken in teamverband.

Aanbod

Wat bieden wij?
Voor wat, hoort wat. En bij Slagerijen Kaldenberg gaat het verder dan alleen een goed salaris. In ruil voor jouw inzet bieden wij jou een baan vol afwisseling bij een vooruitstrevend, dynamisch en groeiend familiebedrijf. Je werkt in een gezellig en professioneel team.

Wie zijn wij?
Slagerijen Kaldenberg is gespecialiseerd in het verwerken van kwaliteitsvlees voor horeca, grootverbruik en institutionele markten. Van rundvlees tot varkensvlees en van kalf tot lam, wij bieden ons vlees aan naar wens van de klant. In onze winkels voorzien enthousiaste, ervaren vaklieden elke klant van passend advies. Zo bieden we niet alleen het beste vlees, maar ook de beste service.

Solliciteren?
Zie jij het helemaal voor je om als Weekendhulp aan het werk te gaan in de slagerij in Sligro Nieuwegein? Solliciteer direct! Of neem bij vragen contact met ons via 0418-581995.
Soort dienstverband: Parttime
Rooster:
  • Oproepdienst
  • Weekendbeschikbaarheid
Soorten aanvullende vergoedingen:
  • Vakantiegeld
Werklocatie: Fysiek

Uren

12 - 24 uur
12-24
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in