+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.
Laad meer vacatures

Laad coördinator Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Teamflex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 16 - € 18 p/u

Vacature in het kort

In deze rol als Laad Coordinator speel je een belangrijke rol in ons team. Je zorgt ervoor dat onze chauffeurs elke ochtend op tijd en goed voorbereid de weg op gaan. Je werkt ook aan het plannen van de dag en lost eventuele problemen snel op. Aan het einde van de dag zorg je dat alles netjes is afgerond. Het is jouw taak om zowel de klanten als de chauffeurs blij te maken en te houden. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een gedreven en organisatorisch talent dat houdt van een dynamische omgeving? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Laad Coördinator om ons team te versterken.


Als Laad Coördinator vervul je een cruciale rol in ons logistieke proces. Elke ochtend vertrekken de chauffeurs om 6:00 uur naar verschillende klanten, en het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat ze punctueel de weg op gaan, zodat de klanten hun leveringen op tijd ontvangen. Voordat de chauffeurs 's middags terugkeren, zorg je ervoor dat een groot deel van de planning al is afgerond. Hierbij houd je rekening met de afspraken bij de klant en de afgesproken los- en levertijden. Je ontvangt ook verzoeken voor herstelwerkzaamheden van klanten via de klantenservice, en je zorgt ervoor dat deze zo snel mogelijk worden opgelost door koeriers op pad te sturen voor aanvullende leveringen. Zodra de chauffeurs terugkomen, gaat je computer in de slaapstand en richt je je volledige aandacht op hen. Het is niet alleen belangrijk dat de klanten tevreden zijn, maar ook de chauffeurs. Daarom vraag je hen naar hun dag, of er nog bijzonderheden zijn, en controleer je de volledigheid van de temperatuurlijsten, vrachtbrieven en andere formulieren die ze bij zich hebben.



Gevraagd

  • In het bezit van Mbo werk- en denkniveau;
  • Je bent bereid om flexibel ingezet te worden;
  • Je bent een persoon die echt van aanpakken weet;
  • Je bent vaardig in computergebruik en bekend met Microsoft Excel.


Aanbod

  • Startsalaris van €16,00 tot €18,00 bruto per uur;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
  • Een informele werkomgeving met een vermakelijke sfeer;
  • Een ruim aanbod aan trainingsmogelijkheden is beschikbaar.
Meer informatie

Sluit je aan bij ons team en maak van elke dag een succesvolle logistieke reis! Solliciteer vandaag nog en ontdek de spannende mogelijkheden die voor je liggen als Laad Coördinator. Samen tillen we onze logistieke operaties naar nieuwe hoogten.



Bedrijfsomschrijving

Welkom in de culinaire wereld met onze gewaardeerde opdrachtgever, dé toonaangevende online groothandel voor de horeca en een complete leverancier in de foodservice-branche. Hier kunt u het gemak ontdekken van onze overzichtelijke webshop, dé centrale plek voor al uw bestellingen en inspiratie voor uw horecazaak. Wij nemen u mee op een smakelijke reis door de wereld van food, met een indrukwekkend assortiment van meer dan 50.000 producten. Of u nu de voorkeur geeft aan gerenommeerde A-merken of hoogwaardige eigen merken, bij ons kunt u altijd rekenen op de scherpste acties. En als u vragen heeft, staat ons team altijd paraat om u te assisteren. We streven ernaar om uw culinaire ervaring zo moeiteloos en bevredigend mogelijk te maken, zodat u zich kunt concentreren op het creëren van heerlijke gerechten en het verwennen van uw gasten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in